Szórakozás

Elképesztő vád: meleg az RTL Klub sztárja?

VV Csaba, Annamária, Dya, Kina és Melinda. Elképesztő, de mindegyikükről azt pletykálják, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Az érintettek viszont cáfolnak. Vagy inkább csak tagadnak?

Oláh Ibolya Anyácskája mondta azt a minap a Hír24-nek, hogy ma Magyarországon nagyon bátor az, aki bevállalja másságát. Szerinte ugyanis attól kezdve az illető mindennek ki lesz téve, folyamatosan bántják majd. Van abban igazság, amit Anyácska állít, ettől függetlenül a közelmúltban mégis több híresség is felvállalja, hogy saját neméhez vonzódik. Nemrég például Ibolyán kívül Gallusz Niki is megtette.


VV Csaba
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A ValóVilág szereplői közül még soha nem kerültek ilyen sokan gyanúba szexuális szokásaikkal kapcsolatban, mint most. A korábbi szériákban Kismocsok és Rita voltak azok, akik bevállalták, szeretik egymást. A lányok közös aktfotózást is vállaltak, kapcsolatuk pedig a játék befejeződése után is hosszú ideig tartott még. Úgy tudjuk, hogy Rita azóta ismét férfit szeret, Kismocsok azonban teljesen eltűnt. A férfiak közül Zsoltika mutatta meg, milyen egy érzékeny, homoszexuális fiú – szereplése botrányokat kavart.

Nem csoda, hogy Kinga is gyanúba keveredett. A lány több gyanús, vagy félreérthető dolgot is tett már a villában, melyekből a külső szemlélő esetleg arra következtethet, hogy a lányokat szereti. A műsor legelején az érdes hangú Melindával váltott forró csókot a medencében. Ezt követően Melinda azt állította, sem ő, sem a szőkeség nem meleg, poénból csókolták meg egymást. Aztán ott van Kinga és Dya igencsak szoros kapcsolata. Miután a hisztis leányzó a playmate kiesését követően szinte dühöngött, mindenki azt kezdte találgatni, a két lány között szerelem szövődött-e a bezártság alatt. A Hír24 erről a már kiesett Dyát kérdezte, aki cáfolta, hogy leszbikus lenne. Leszögezte, Kingával mindketten a fiúkat szeretik.


VV Kinga és Melinda
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

És vajon Annamari? Róla is felröppent már a hír, hogy esetleg meleg. Bárátai szerint ez szemenszedett hazugság, amit az is bizonyít, hogy a villában belezúgott Csabába. Na, éppen ő a következő fura figura. Mivel minden lány közeledését elhárítja, róla is terjeszteni kezdték, biztosan meleg. Természetesen erre is rákérdeztünk. Ismerősei csak nevettek a felvetésen, szerintük a villa Helyes pasija nagyon is csajozós, csak a luxusbörtönben nincs senki, aki bejönne neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik