Szórakozás

VV Csaba rámozdult Seherezádéra

Nem várt fordulatot hozott a luxusbörtön Helyes pasijának húzása, aki egyértelműen kimutatja vonzalmát a szőke ciklon iránt.

A Villában tovább folytatódott az „egy perc és nyersz” játék, ami láthatóan nagyon tetszik a játékosoknak. Persze itt is akad kivétel, mégpedig a folyton deviáns Attila, aki ugyan csinálja a feladatokat, de nem bírja ki megjegyzés vagy grimaszolás nélkül. A Villában már csak heten vannak, így egyre inkább szűkül azoknak a köre, akik jóban vannak. Arra azonban senki sem gondolt, hogy új szerelmi szál bontakozhat ki a játékban.

Márpedig tegnap egy romantikus pillanatnak lehettük szem és fültanúi, amikor VV Csaba egész egyszerűen rámozdult Seherezádéra. Bókolni kezdett a lánynak, aki láthatóan zavarba jött, de imponált neki Csaba közeledése. A Helyes pasi korábban már kifejtette, hogy rendkívül vonzónak tartja Seherezádét, azt azonban senki sem gondolta, hogy „támadásba” lendül.  Egyelőre poénkodással elütötték a dolgot, de ki tudja mit hoz még ki belőlük az összezártság?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik