Szórakozás

Százezreket fizetnének Ambrus Attila meztelen testéért?

Újabb pénzkereseti lehetőséget kívánnak felajánlani Ambrus Attilának – értesült a Hír24. Úgy tudjuk, hogy az egyik magazin levetkőztetné a Viszkist, de persze nem ingyen kívánják mindezt tőle.

Nem csoda, hogy valakinek eszébe jutott meztelen felsőtesttel fotózni Ambrus Attilát, hiszen egy felmérés szerint jelenleg őt tartja az internetező hölgyek jelentős része a legszexibb celebnek. Miután ez az adat napvilágot látott, az egyik lap szerkesztői máris jó üzletet láttak abban, ha hiányos öltözékben megmutathatnák az egykori rablót. Úgy tudjuk, hogy egyelőre még nem keresték meg ötletükkel Ambrus Attilát, de a lépést már nem kívánják sokáig halogatni.

A kulisszák mögül az is kiszivárgott, hogy erre az akcióra a magazin hajlandó meglehetősen nagy összeget áldozni. Azt beszélik, hogy több százezer forintot is fizetnének Ambrus Attilának, ha alsógatyában engedné magát lencsevégre kapni.


Fotó: MTI / Balázs Attila

Szerettük volna megkérdezni Attila ügyvédjét is arról, hogy szerinte ügyfele mit válaszol majd, ha ezzel a felvetéssel megkeresik, de sajnos nem tudtuk őt elérni. Éppen ezért egyelőre még csak bizakodhatnak a Viszkis női rajongói, hogy esetleg kötélnek áll Attila.

Egy biztos, Ambrusnak tetemes adósságot kell kiegyenlítenie, így vélhetően minden forintra szüksége van. Ráadásul börtönélményeiről csak ingyen beszélhet, így másfajta bevételi forrás után kell néznie. Ügyvédje a napokban a Hír24-nek azt mondta, nem igaz, hogy ügyfelének tévéműsora lesz, a jövőben a kerámiázásra szeretne koncentrálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik