Szórakozás

Haditudósító lesz Ambrus Attila?

Ambrus Attila állást keres. Sok minden felvetődött már azzal kapcsolatban, hogy mihez kezd szabadulása után, újabban azt beszélik, szeretne haditudósító lenni.

A Viszkis a Facebookos adatlapján tette közé, hogy jelenleg állást keres. Azt, hogy eddig pontosan milyen ajánlatokat kapott, nemigen lehet tudni, de hozzá közel állók azt suttogják, több lehetőségről tárgyal jelenleg. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, televíziók is fenik a fogukat Attilára, biztos forrásból tudjuk, hogy az egyik nagy csatorna vezetőjével már személyesen is találkozott, hogy egy saját műsorról tárgyaljanak.

Ám úgy tűnik, hogy a Viszkis másra vágyik, ugyanis továbbra is állást keres magának. Persze az is elképzelhető, hogy szeretné magát duplán bebiztosítani, amin persze nem csodálkozhatunk, hiszen rengeteg pénzt kell visszafizetnie a korábban elkövetett rablások miatt. Kiszámolhatjuk, naponta hány órát kell ledolgoznia ahhoz, hogy a megközelítőleg 200 millió forintot összerakosgassa. Amennyiben átlagos munkából szeretne ilyen összeget megspórolni, vélhetően még jó néhányszor újra kellene születnie, és minden életében legalább két állásban kellene egyszerre dolgoznia, méghozzá úgy, hogy a megkeresett pénzből semmire sem költ.


Fotó: MTI /  Balázs Attila

Ambrus Attila egyébként komplett önéletrajzot tett közzé magáról az interneten, amelyben leírja, mivel foglalkozott eddig, és mi az, ami érdekli. Itt tünteti fel a haditudósítást. A közzétett bejegyzésében leírja, hogy 1995 és 1999 között jégkorongkapus volt, majd, ahogy fogalmaz, ezt követően pénzintézetek „látogatásával” foglalkozott. Jövendőbeli munkaadói elől azt sem titkolja, hogy börtönben volt, igaz, ezt hiába is akarná letagadni, hiszen talán nincs is olyan ember az országban, aki ne ismerné a Viszkis rablót.

Ambrus Attila saját bevallása szerint a magyaron kívül beszél még románul és angolul is. A börtönévek alatt lediplomázott, kommunikáció szakon végzett, ami egyébként nyilvánvalóan segítség lenne számára, ha valóban televízióban szeretne dolgozni, de haditudósítóként sem árthat neki egy ilyen jellegű diploma. Emellett megtanult kerámiázni. Mint ahogyan arról a Hír24 elsőként beszámolt, a Viszkis által készített cserepek iránt máris nagy a kereslet, az egyik neves pincészet például felajánlotta neki, hogy kiállítást rendeznek a munkáiból. Úgy tudjuk, hogy Attila erre az ajánlatra még nem reagált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik