Szórakozás

Őrült fogyókúrába kezdett az RTL Klub egykori sztárja

Őrült fogyókúrába kezdett Valkó Eszter. Közelgő esküvőjére a legjobbat szeretné kihozni magából.

Még az eddiginél is jobban odafigyel arra, mit eszik Valkó Eszter. A műsorvezető gőzerővel fogyókúrázik, hogy esküvőjére a lehető legjobb formáját hozza.
“Mindig hajlamos voltam a hízásra, nem ehetek meg büntetlenül bármit. Harminc év felett pedig ez fokozottan igaz. Megfigyeltem, hogy nem eszem többet, mint korábban, de mégis alattomosan felkúszik egy-egy pluszkiló. Ráadásul minden deka a hasamra és a derekamra megy fel” – mesélte a Hír24-nek Eszter, aki azt is elárulta nem csupán diétázik de fogyasztószalonba is jár és edzéseken is részt vesz.

A műsorvezető elmondta, korábban sem evett sok kenyeret és süteményt, de most ezeket teljesen elhagyta az étrendjéből és igyekszik minél több zöldséget fogyasztani. “Rengeteg folyadékot iszom, ami nem könnyű, olykor szabályosan kényszeríteni kell magamat még egy pohár ásványvízre” – tette hozzá.

“Szeretném magamból az esküvőre a legjobbat kihozni, bár a párom sosem mondta, hogy fogynom kellene. Aztán meg jön a nyár, jó lenne végre lapos hassal strandolni” – mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik