Szórakozás

Ismét terítéken Schoberték szexuális élete

Elképzelni sem tudjuk, hogy a televíziós szerkesztők miért gondolják úgy, hogy a nagyközönség minden héten újabb és újabb információkra kíváncsi Norbiék szerelmi életéből. A múltkor Réka "nimfomániájáról" értesülhettünk, a minap pedig Norbi "laza hétperceseiről" hallhattunk kiselőadást. Hiánypótló volt.

Az emberek legnagyobb része úgy véli, ami a hálószobájukban történik, az csak és kizárólag rájuk tartozik, és nem szívesen beszélnek róla. Sztárjaink zöme is többnyire elhatárolódik az ilyen jellegű kérdések elől, ám akadnak, akiknek a szexuális életéről szinte hetente hallhatunk.


Fotó: TV2

Schobert Norbi és Rubint Réka például bármikor szívesen nyilatkoznak a témában, a minap a brit tudósok felméréseinek eredményeit kommentálták kamerák előtt, amely szerint a heti két szerelmeskedés a hosszú házasság titka. A sztárpár mindkét tagja nyíltan és leginkább büszkén vállalja, hogy átlagon felüli a szexuális étvágyuk, amelyet a rendszeres mozgásnak és egészséges táplálkozásnak tulajdonítanak. Réka nemrégiben arról vallott, hogy “nimfomániás Ráknak” tartja magát, aki igencsak feszültté válik, ha néhány napig nem bújik össze Norbival. Nos, egyelőre ettől nem nagyon kell tartania, legalábbis addig, amíg megőrzi lánykori formáját.  Norbi leszögezte, a heti két szex igencsak kevés, ám azt elvárja, hogy a nő hosszú évek múlva is olyan legyen, mint amikor beleszeretett. “Ez fontos, olyan mint a jótállás” – jelentette ki. A fitneszszakember úgy véli, ha megváltozik a külső, nagyon hamar kihunyhat a tűz. Norbi arról is beszélt, szerelem nem annyira fontos az együttlétek esetében. “Az érzések néha barátiak” – taglalta.  “Durva, ha két-három éjszaka eltelik egy laza hétperces nélkül” – vallja mintha valamiféle sportteljesítményről lenne szó ez esetben is.

Norbi és Réka vélekedése a vonzalomról és a szexről mindig is megosztotta a közvéleményt. Rajongóik kritika nélkül elfogadják nézeteiket, és velük együtt vallják, hogy a házasságok megromlásáért sok esetben az évek múltával már nem annyira vonzó külső tehető felelőssé. Sokan vannak azonban, akik kiállnak amellett, hogy a szex több, mint két kisportolt test találkozása, és ha megvan a megfelelő összhang a társak között, akkor néhány pluszkiló vagy az öregedés sem oltja ki a vágyat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik