Szórakozás

Íme, az ideális nő, az új magyar szexszimbólum

Liptai Claudia arcával, Horváth Éva kebleivel, Rubint Réka popsijával és Lilu lábával rendelkezne az ideális nő. Legalábbis a Hír24 által megkérdezett szakmabeliek egy része így gondolkodik a kérdésről.

Azt, hogy milyen az ideális nő, nagyon nehéz megmondani, hiszen az embereknek nagyon különböző az ízlésük. A Hír24 mégis megkísérelte a lehetetlent, és megpróbálta „összeállítani” a tökéletes hölgyet. A női testtel, szépséggel és divattal foglalkozó férfiakat arról kérdeztük, szerintük melyik celebnek tökéletes az arca, a melle, a popsija és a feneke.

Először azonban nézzük, mi a véleménye a plasztikai sebésznek arról, milyen a tökéletes test. Abban dr. Seffer István és dr. Vágner Pál is egyet ért, hogy a legfontosabb a harmónia és az, hogy egy hölgy mit közvetít a környezete felé. Mert ha valaki önmagát elfogadja és magabiztos, akkor vélhetően mások is szépnek látják majd. Seffer István úgy véli, téves az az elképzelés, hogy csak a fiatalok lehetnek ideálisak. Szerinte Ungár Anikó és Medveczky Ilona is megtestesítik a tökéletes nőt, egyikük sem a bekategorizálható szépség, annál jóval több. Seffer doktor szerint a szépségipar hiába szeretné ráerőltetni az emberekre, hogy a csontsoványság a tökéletes, a férfiak többsége inkább a hús-vér nőket szereti, olyanokat, mint például Marilyn Monroe volt.

Dr. Vágner Pál sok olyan beteget elutasított már praxisa során, akik túlzó dolgokat szerettek volna kérni tőle. Szinte döbbenetes, hogy az elmúlt évek során ötszörösére növekedett a beültetett mellimplantátumok nagysága, ugyanis ez az igény. Egyre elterjedtebb a fenékplasztika is, de ezt egyelőre még kevesebb nő kéri hazánkban, mint külföldön. Vágner Pál szerint egyesek vetélkedőnek tekintik a plasztikáztatást, ha az ismerősük nagyobb mellet csináltat, ők szeretnének rákontrázni. De találkozott már olyan esettel is, amikor a nőnek nem volt beleszólása abba, mijét operálják meg, arról az éppen aktuális partnere akart rendelkezni. Vágner doktor szerint az összhang a lényeg, és csak azokat a beavatkozásokat szabad elvégezni, amelyek hosszú távon boldoggá teszik az érintettet.

Az edzőnek, a stylistnak és a felnőttfilmes producernek azonban határozott elképzeléseik vannak arról, kik azok a magyar sztárok, akiket „egyesítve” valóban megkapnánk az ideális nőt. Abban Katus Attila életmód-tanácsadó, Kovi és Kisprumik Ádám stylist is egyetért, hogy az ideális nő egészen biztosan Rubint Réka popsijával rendelkezne. A többi testrészről már eltérő a véleményük. Attilának Dukai Regina, Kovinak Claudia, míg Ádámnak Pokorny Lia arca tetszik. A legszebb mell miatt Hargitai Bea, VV Dya és Horváth Éva került szóba. A tökéletes hölgy lábát Lilutól, Erős Antóniától valamint Dundikától kölcsönöznék a megkérdezett szakemberek.

Ilyen lenne tehát a tökéletes női test? Meglehet. Persze, ha másokat kérdeznénk meg róla, biztosan más neveket hallanánk. A Hír24 lehetőséget ad arra olvasóinak, hogy saját maguk is eldönthessék, milyen valójában az ideális nő. Írják meg, melyik celebtől mit egyesítenének az új magyar szexszimbólumban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik