Szórakozás

Íme a legszexisebb magyar rosszfiúk

Ha nem is az állandóan emlegetett angol tudósok, de valaki bebizonyította, hogy a nők többsége a rosszfiúkhoz vonzódik. Ebből a típusból a celebek között sincs hiány.

A Hír24 elhatározta, összeszedi azokat a hírességeket, akikért odáig vannak a nők, és az általános megítélés szerint beleférnek abba a bizonyos „rosszfiú” kategóriába.

Kezdjük talán az aktuális szívtipróval, Ambrus Attilával, akiért mióta kijött a börtönből, bomlanak a nők. A facebookon is számos üzenetet kap ismeretlenektől, akik szívesen randiznának vele. Attila azonban egy komoly kapcsolatra és családra vágyik. Egyesek szerint ez hiba a részéről, hiszen 13 évig nem csajozhatott, ezt az időt mindenképpen be kellene most pótolnia.

Aztán ott van Stohl András, aki ugyan harmonikus családi életet él, de ettől függetlenül még bolondulnak érte a gyengébb nem képviselői. Ráadásul le mernénk fogadni, hogy a börtönfíling még jót is tesz majd a sármjának, még vonzóbbá teszi a rajongói körében.

De ne feledkezzünk meg Nagy Feróról sem, aki ugyan már nem tinédzser, de még most is alig tudja magáról levakarni a fiatal csajokat. Feró ugyan nem „büszkélkedhet” börtönmúlttal, de mint rockert, őt is simán sorolhatjuk a már említett rosszfiú kategóriába. Ugyanezen az alapon tennénk ide a Tankcsapda énekesét, Lukács Lacit is, akivel vélhetően sok lány összegyűrné a lepedőt.

A Hooligans együttes tagjai is számos szavazatot kaptak, amikor körbekérdezgettem a szerkesztőség hölgytagjait a szívtipró rosszfiúkról. Csipa, Endi, Tibi is sok-sok lány szívét törte már össze a reménytelen szerelem miatt.


Fotó: MTI

Ganxsta Zolee sem maradhat ki a felsorolásunkból, ő aztán tipikus rosszfiú, még akkor is, ha a magánéletében példás családapa. Nem tudjuk, hogy a zenésznek mennyi csaja volt eddigi élete során, de nyilván több lányt ismert, mint a nagy átlag.

Az igazi magyar rosszfiúk azonban mégiscsak az egykori Bad boys elnevezésű tánccsoport tagjai voltak, akik szintén nem tudtak úgy távozni egyetlen fellépésről sem, hogy ne sikongasson utánuk száz kislány.

A hollywoodi filmgyártás is büszkélkedhet néhány rosszfiúval. Charlie Sheenről körülbelül fél tucatszor készült fotó a börtönben drogbirtoklásért és asszonyverésért, vagy éppen lelövésért. Robert Downey Jr. sem volt mindig mintaférj, korábban drogproblémái miatt egy évet töltött egy rehabilitációs és büntetés-végrehajtási intézményben. De OJ Simpson szintén megérdemel pár szót. Az egykori szoknyavadász színész-focista felesége és szeretője megölését ugyan még megúszta, de jelenleg harminchárom éves börtönbüntetését üli lopás és testi sértés okán.

Természetesen olvasóink véleményére is kíváncsiak vagyunk a témában, írják meg, kit tartanak a legszexibb rosszfiúnak a magyar, illetve a külföldi celebek közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik