Szórakozás

Védelemre szorul szabadulása napján Stohl András?

Tucatnyi újságíró és tömeghisztéria kísérte annak idején a börtönbe bevonuló Stohl Andrást. Többen attól tartanak, hasonló lesz a hangulat szabadulásakor is, ami miatt talán védelemre lehet szüksége.

Az Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben hivatalosan továbbra sem erősítették meg, hogy a színész-műsorvezető március ötödikén szabadul, erre ugyanis az érintettől nincs felhatalmazásuk. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, Stohl egyik ismerőse a Hír24-nek azt mondta, szerinte csak porhintés a híresség március 5-i szabadulása, s valójában más napon engedik ki a börtönből.

Az ismerős úgy tudja, hogy Stohl a börtöntől megerősített védelmet kap akkor, amikor távozik az intézetből. Ezt azonban a Hír24 érdeklődésére az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet illetékese cáfolta. Mint mondták, miután Stohl kilép az utcára, már közterületen tartózkodik, onnantól kezdve pedig saját magáról kell gondoskodnia, se őrök, se biztonsági emberek nem vigyázzák.


Fotó: Playboy

Stohl védelmét és biztonságos távozását vélhetően egyébként már meg is szervezték a műsorvezető szerettei. Úgy tudjuk, csakúgy, mint a bevonuláskor, a távozáskor is ügyvédje kíséri majd. Egyesek szerint Stohl egyáltalán nincs veszélyben, nem is értik, miért kellene őt megvédeni. Mások szerint azonban szinte biztos, hogy rengetegen várják majd a hírességet a börtön előtt, és az sem kizárt, hogy egy-egy interjúért erőszakosan lépnek fel vele szemben az újságírók. Ráadásul előfordulhat, hogy rajongók is összegyűlnek majd a büntetés-végrehajtási intézet kapujában, amire a bevonulásakor is volt példa.

A börtön illetékese újból megerősítette, hogy Stohl András is ugyanúgy távozhat majd az intézetből, mint mindenki más, rá is ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Egyebek mellett le kell adnia a formaruháját, ágyneműjét, matracát, vagyis mindent, amit a börtönléte alatt használt, hiszen ezek nem a saját dolgai, azokat természetesen a bevonulásakor le kellett adnia. Az úgynevezett szabadítási folyamat során Stohl András megkapja majd a korábban letétbe helyezett iratait, pénzét, illetve egyéb személyes tárgyait, majd elhagyhatja a börtön épületét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik