Szórakozás

Megdöbbentő fordulat: ők lesznek a ValóVilág 6 műsorvezetői?

A Hír24 információi szerint ismét két egykori villalakó bizonyíthat majd a ValóVilág következő évadának műsorvezetőjeként. Ha igazak a pletykák, Attila és Vera örülhet.

Alig két napja a Hír24 elsőként számolt be róla, hogy ősszel immáron a ValóVilág 6 szériájának örülhetnek a tévénézők, amelyet a csatorna programigazgatója meg is erősített a munkatársunknak. Most egy újabb fülest fogtunk el az RTL Klub háza tájáról, amely alapján már azt is tudják a csatornánál, ki válthatja Olivért és Anikót a Belevaló műsorvezetői székeiben. A VV5 készítői semmit nem bíztak a véletlenre, hiszen számos olyan feladatot is adtak a szereplőknek, amelyekkel nem csak a nézőket, a lakókat szórakoztatták, és tovább kuszálták az egyébként sem konfliktusmentes viszonyokat, de arról is kaptak egy pontosabb és átfogó képet, ki hogyan teljesít, ha moderátor, azaz kvázi műsorvezetői minőségben kell bizonyítania. Ennek kapcsán már az is felmerült, Attila vadonatúj műsort kap a csatornán, egy a Mónika-showhoz hasonló formátumú műsort. A legfrissebb híreink szerint azonban a BeleValóban bizonyíthat majd, és váltótársa pedig a határozott fellépésű, és karakán Vera lehet majd. Természetesen az érintetteket is megkerestük az ügyben.

“Engem még senki nem keresett, hogy vezessek műsort. Azt gondolom, hogy ez egy szakma, amit nem lehet csak úgy, hűbelebalázs módjára csinálni. Az, hogy bent hogyan viselkedtünk és beszéltünk, az egy dolog. De teljesen más, mint kint, műsort vezetni. Ha lenne felkérés, és segítenének megtanulni a legfontosabb dolgokat, akkor azonban biztosan belevágnék. Ha holnap hívnának, hogy menjek műsort vezetni, nem mennék. Arról pedig nem hallottam, hogy esetlegesen én váltanám Olivért és Anikót. Ráadásul Verával?” – magyarázta Attila.

Verát is sikerült utolérnünk, aki nagyon lelkesen reagált a felvetésre, miszerint műsorvezetőként alkalmazná őt az RTL Klub. “Ugyan nem hallottam még erről az ötletről egyelőre, ám örömmel elvállalnám, ha adódna ilyen lehetőség” – mondta a vörös hajú lány a Hír24-nek.

 

 

Ha kíváncsi vagy a VV Attilával készült interjúra, kattints ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik