Szórakozás

Mégsem kap műsort az RTL Klub új nagyágyúja!

Döme Barbara

2012. 02. 29. 12:00

Nemrég felröppent a pletyka, hogy a VV legújabb nyertesének önálló műsora lesz az RTL Klubon, olyan kibeszélő show, amilyen Erdélyi Mónikáé volt. A csatorna viszont ezt cáfolja.

Korábban a témában:

Korábban arról is beszéltek, hogy Attila hasonló társkereső műsort kap majd, mint amilyet Alekosz is kapott, sőt egyesek már azt is tudni vélték, hogy a Péter már castingolja is barátjának a csajokat. Időközben kiderült, ilyen produkciót sem tervez az RTL Klub. Annak ellenére sem, hogy a hétvégén ő nyerte meg a ValóVilág ötödik szériáját.

De mi lehet az oka annak, hogy a korábbi nyertes, Alekoszt a VV befejezése után is foglalkoztatta az RTL Klub, Attilát pedig nem? Lehet, hogy nem látnak benne annyi fantáziát, vagy éppen nem bíznak abban, hogy megfelelő nézettséget hozhatna?

vv attila (vv attila, )
A nagy pillanat (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

A negyedik széria győztese, Alekosz – aki időközben szerződésszegése miatt nem kívánatos személy lett a csatornánál – nagyon megfontoltan fogalmaz, amikor erről kérdezzük. Előrebocsájtja, hogy nem ismeri a legfrissebb milliomost, a műsort is csak az elején nézte. Időközben azért pártolt el a produkciótól, mert a szereplők nagyon csúnyán beszéltek, ami neki már sok volt. Éppen ezért arra nem tudott választ adni, hogy Attila alkalmas lenne-e önálló műsorra. Azt mondja, nem tudhatja, hogy az RTL Klub kevesebb fantáziát, vagy lehetőséget lát-e a VV5 nyertesébe, mint annak idején benne látott, de azt tudja, hogy annak idején közte és a VV főszerkesztője között nagyon nagy volt az összhang, kiegészítették egymás gondolatait, ötleteit.

A görög abban sem szívesen foglalt állást, hogy benne vagy Attilában van-e inkább benne a siker lehetősége, de azt elmondta, szerinte az, amit ő csinált, mindenkinek jó volt, így a nézőknek is.

Mivel Erdélyi Mónika neve is szóba kerül VV Attila állítólagos műsora kapcsán, így megkerestük a tapasztalt tévést is. Arról faggattunk, szerinte a ValóVilág nyertese alkalmas lenne-e egy kibeszélő show vezetésére. Mónika szintén leszögezte, hogy nem nézte a VV-t, így nem ismeri Attilát. Ugyanakkor úgy véli, hogy a televíziós műsorvezetést nem lehet megtanulni, azt vagy érzi valaki, vagy pedig nem.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója a Hír24 érdeklődésére elmondta, nem csak Attilával, de a többi VV 5-ös játékossal sem tervez önálló műsort a csatorna.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Yusra Mardini, a 19 year-old Syrian swimmer who competed at the Rio 2016 Olympic Games as a member of Refugee Olympic Team and UNHCR Goodwill Ambassador, she speaks in Tokyo 2020 office on August 29, 2017, Where she shares her experiences at the Rio 2016 Games and her current activity as an athlete and UNHCR Goodwill Ambassador with Tokyo 2020 staff members. (Photo by Alessandro Di Ciommo/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.