Szórakozás

Íme a TV2 új sztárjai

Tegnap este kiderült, hogy ki az a hat énekes, aki már biztosan bent lesz a Megasztár élő döntőjében.

Az első párbaj szereplői, Almás Gergő és Szűcs Ádám Szilárd között nagyon nehezen döntött a zsűri. A fiúk 2-2 szavazatot kaptak, az ítészek további egy percet kértek, mielőtt kimondták a továbbjutó Ádám nevét, akit jó értelemben vett “őrültnek” tartanak.

Hasonlóan alakult Kullai Tímea és Nagy Renáta párbaja is. A lányok dolgát az is nehezítette, hogy rövid idő alatt összebarátkoztak. Amikor megtudták, egymás ellen fognak párbajozni, kikészültek.  Hosszas hezitálás után Timi jutott tovább, aki ígéretet tett barátnőjének, ha valaha lemezt készít, Renivel biztosan énekel rajta egy duettet.

Réti Nórának valóra vált a vágya, és egy fiút, nevezetesen Kökény Pált, kapott párbajellenfélnek. A zsűri most nem volt elájulva a produkciótól, a továbbjutó Nóri lett.

Úgy tűnt, Józsa Janka és Horváth István nem lettek barátok a felkészítőtáborban. A lány szerint a fiú nem vette komolyan a közös munkát, ám a sors fintoraként mégis István jutott tovább. 

Farkes-Jenser Balázs és Thiago Bertoldi „Csigu” duettjét a zsűri leginkább két szólóprodukciónak minősítette. Bár az itészek Csigut látták magabiztosabbnak, Balázsnak szavaztak bizalmat.

Az est utolsó párbajában  Burgess Benjámin és Gerendás Dávid lépett színpadra A zsűri már a válogatón is megjegyezte, hogy van kivetnivaló Dávid hangjában, de akkor showmansége továbbjuttatta a fiút. Most azonban ez nem volt elég, Mester Tamás úgy vélte, Dávidnak inkább színésznek kellene állnia, és Benjámint juttatták tovább.

Az első hat továbbjutó tehát Burgess Benjámin, Farkas-Jenser Balázs, Horváth István, Réti Nóra, Kullai Timi és Szűcs Ádám, akik már biztosan ott lesznek a Megasztár első élő döntőjében. Hogy ki az a hat énekes, aki csatlakozhat hozzájuk, a jövő pénteken héten kiderül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik