Szórakozás

Micsoda átváltozás: 27 kilót fogyott a megasztáros – Fotókkal

Külsejét is megváltoztatta énekesi karrierje érdekében a Megasztár fiatal tehetsége, Bakos Bettina

Senki sem gondolná a kedves arcú, fonott copfos Bakos Bettináról, hogy nemrégiben még komoly súlytöbblettel küzdött. A lány 87 kilóról fogyott le 60 kilóra, így most már maradéktalanul jól érzi magát a bőrében.

“Majdnem harminc kilót fogytam. Úgy éreztem, ha idejövök, akkor nemcsak a hangom, hanem a külsőm is megfelelhet a Megasztárban” – mondta el a 16 éves lány, aki azt is kijelentette, a zene és az éneklés a mindene és hatalmas lehetőséget lát a tehetségkutatóban. Bettina a Hír24-nek elmondta, az update módszer segítségével viszonylag könnyen leadta súlyfeleslegét, most azonban néha nehéz elutasítania egy-egy finom falatot.

Bettina nagy fogyása a zsűri érdeklődését is felkeltette, az énekesjelölt pedig szívesen mesélt a kilók felett aratott győzelméről. A hízás-fogyás kérdéskörről való beszélgetést a szintén folyton fogyókúrázó Mariann unta meg leggyorsabban.

A lány azonban nem csupán megváltozott alakjával, de előadásával és énekhangjával is elbűvölte a zsűritagokat, így továbbjuttatták a Top24-be.

Kérdésünkre Bettina elárulta, nem ez volt az első megasztáros próbálkozása, két évvel ezelőtt is jelentkezett. “Akkor még nem voltam elég magabiztos, és éretlenebb is voltam” – emlékezett vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik