Szórakozás

Majdnem meghalt a megasztáros

Szivárgó szén-monoxidtól lett rosszul a Megasztár fiatal tehetsége.

A két jóbarát, és a Megasztár Top24-ének versenyzői, Talán Attila és Nagy Kristóf, Bozont közös lakást bérelnek egy harmadik társukkal. Az egyik otthon töltött éjszakájuk kis híján tragédiába torkollott, lakásukban szivárgott a gáz.


Talán Attila és Nagy Kristóf (Fotó: TV2)

Először Bozont lett rosszul, ám ő az este elfogyasztott sörnek, illetve a kevés evésnek tulaldonította a problémát. “Tompa fejfájással indult, ami egyre erősebb lett, émelyegtem, hányingerem lett, hánytam”  mesélte Kristóf. “Attila aludt, de a harmadik barátunk össze is esett” – tette hozzá.”Olyan volt, mint egy másnaposság, csak tízszer rosszabbmondta el a fiú, aki a Megasztár castingján sem titkolta, a bulizásnak ritkán tud ellenállni.

Egy idő után leesett, hogy a tüneteinket akár szén-monoxid mérgezés is okozhatja, azonnal ablakot nyitottam, felkeltettem Attilát is és segítséget kértünk.

Bozont szerencsésnek tartja magukat, hiszen tudja, könnyen meg is halhattak volna azon a bizonyos éjszakán. Azóta sokkal óvatosabbak, és a biztonság kedvéért két mérőműszert is beszereztek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik