Szórakozás

VV Veronika a TV2-n folytatja?

VV Veronika engedélyt kért és kapott az RTL Klubtól, így a jövőben a TV2 képernyőjén tűnik majd fel! Mindezt azért teszi, hogy az Év Playmate-je lehessen.

Rendhagyó módon, négy casting-napot is tartott idén a Playboy, hogy lehetséges nyuszilányokat keresve, az ország minden szegletét átkutassa. A legnagyobb meglepetést az utolsó válogatásra is utolsóként érkező VV Veronika okozta.
“Egy dologra voltak csak kíváncsiak: mit szól majd ehhez az RTL?” – emlékezett a Hír24 kérésére Veronika, emlékeztetve arra, hogy a nyuszilányok megmérettetését évek óta a TV2 követi nyomon. – “Én annyit mondtam, hogy tudnak róla, és engedélyt is kaptam rá.”

Veronika állítását egyébként telefonos megkeresésünkre az RTL Klub sajtóosztálya meg is erősítette. Tehát Veronikának valóban zöld utat adott anyacsatornája. Alekosz, majd VV Cristofel nője – vagy exnője? – az utóbbi hetekben jó pár felesleges kilótól megszabadult, és talán még soha nem volt ilyen csinos. Nem is csoda, hogy előbb a legjobb ötven, majd a legjobb harminc versenyző közé is bekerült. Egy dologgal kapcsolatban ugyanakkor még ő sem tud konkrétumot: mi lesz, ha esetleg bekerül a döntőbe, és netalántán meg is nyeri a versenyt?
“A csatorna részéről annyit kértek tőlem, hogy ne nyilatkozzak a TV2-nek. Ehhez tartani is fogom magam” – magyarázta Veronika, arra azonban nem tudott felelni, mi lesz, ha esetlegesen az “év nyuszilányának” választják. – “Ezt biztos csak később fogjuk megbeszélni, hogy akkor nyilatkozhatok-e, vagy nem. Egyelőre ott még nem tartunk. Egy biztos, nem szeretnék én lenni a néma nyertes” – nevetett nagyot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik