Szórakozás

Fluor Tomi fizeti Kiszel lakásfelújítását

A naptárdíva azt mondja, megsérült lelkileg, de megbocsátott az énekesnek. A másfél milliós kárpótlást lakása csinosítására és kislánya taníttatására költi majd.

Mint arról korábban beszámoltunk, másfél millió forint volt az ára annak, hogy Fluor Tominak ne kelljen bíróság elé állnia, és akár hosszú éveken át Kiszel Tündével és a nyilvánossággal ott harcolnia. Tünde és Fluor peren kívül megegyezett, a tinisztár nagy árat fizetett a jogi bunkfencért.

“Úgy érzem, hogy erkölcsi győzelmet arattam és elégtételt kaptam” – mondta a Fókusznak a lelki egyensúlya visszaállítását pezsgővel ünneplő naptárhősnő, akiről Fluor Tomi évekkel ezelőtt ittasan egy rendezvényen nyomdafestéket nem tűrő szavakkal nyilatkozott.

Kiszel azt mondja, a tinibálvány mélyen a lelkébe gázolt, ezért döntött úgy, hogy beperli őt: “Nehéz volt ezzel együttélni, azért lelkileg megviselt, előfordult, hogy sírtam is. A becsületembe gázolt és emberi méltóságomban megsértett. De most ez elégtétel számomra, úgyhogy örülök, és sikernek könyvelem el, hogy rövid időn belül győztünk.”

Fluor egy dokumentumban az aláírásával garantálta, hogy ehhez hasonló soha többé nem fordul elő. Emellett másfél millió forintot fizetett Kiszelnek.

“Nincs semmiféle feszültség vagy ilyesmi. A jövőben azon leszünk mindketten, hogy ne nyilatkozzunk negatívan a másikról, ne sértegessük egymást, úgyhogy szerintem ez így oké” – mondta a baseballsapkás srác.

Kiszel egyébként a pénz nagyrészét kislánya taníttatására költi majd, illetve lakására, amit éppen most újít fel.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik