Szórakozás

Szexbotrány: megszólalt Mr. Hungary lánya – Ő is járt “dubajozni”

A kerítés miatt két hete előzetesben lévő Répás Lajos lánya egy tévéfelvételen elismerte: ő is járt Dubajban. A rendőrség fél tucat lány vallomása alapján nyomoz.

A nyilvánosság elé állt Répás Annamária, a kerítés miatt őrizetben lévő Répás Lajos lánya. A modellként dolgozó nő a Frizbinek adott exkluzív interjút, és bár elmondása szerint kerülte volna a szereplést, úgy érezte, meg kell védenie az édesapját, akiről az utóbbi egy hétben érzése szerint szinte kizárólag negatív cikkek jelentek meg. Annamária arra is emlékezett, édesapja közel tizenöt évvel ezelőtt az ő modellsikerein felbuzdulva vágott bele a szépségversenyek világába.

“Tizenhat éve dolgozom modellként, nálam soha senki nem próbálkozott” – mondta Annamária, aki Dubaj kapcsán is elárult titkokat a műsorban. – “Én is voltam Dubajban, igen, föl is vállalom. Olyan lányok voltak kint, akik később a szakmában ismertek lettek. De volt egy beteg barátom, aki miatt két nap múlva hazajöttem. Kint a lányok csak emelik egy-egy rendezvény, buli, diszkó színvonalát a jelenlétükkel” – magyarázta, cáfolva azokat a híreket, hogy kizárólag szexelni utaznak ki az emirátusokba a “dubajozók”.

Ügyvédje, dr. Ruttner György a felvétel napjának reggelén járt bent Répás Lajosnál. Azt mondta, ügyfele a körülményekhez képest jól van.
– Hat magyar lány prostitúciós tevékenységének a szervezésével gyanúsítják – magyarázta az ügyvéd, majd hozzátette: hiszik, hogy bebizonyosodik, hogy Répás Lajos nem feltétlenül tudhatott arról, a lányok milyen tevékenységet végeznek.
– A közösségi portálokon nem találtam meg a lányok mindegyikét, akiket igen, nem tudom, kik – magyarázta ezzel kapcsolatban Annamária, aki ügyvédjével határozottan cáfolta, hogy édesapjának köze lenne a “dubajozós történethez”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik