Szórakozás

Rálőttek Fridi taxisára

Amsbacher Attila öreg motorosnak számít a taxis szakmában. Korábban volt szerencséje Friderikusz Sándort is elvinnie egy fuvarra.

Évekkel ezelőtt találkozott egymással Amsbacher Attila, a Legyen Ön is Milliomos! ma esti játékosa, és Friderikusz Sándor, a műsor házigazdája. Ám akkor egészen más szituációban keresztezték egymás útjait. „Évekkel ezelőtt volt szerencsém Friderikusz Sándort fuvarozni. Már akkor megállapítottam, hogy jó fej, így a játékban egyáltalán nem tartottam tőle” – árulta el a Hír24-nek Amsbacher Attila.

Attila szakmája egyébként is tele van izgalmas fordulatokkal: „Egyszer egy török férfinek segítettem, amikor egy számára ismeretlen címre akart eljutni. A felvezetésemmel jutottunk el a címre, de nem akarta kifizetni az utat, előrántotta a fegyverét és négyszer-ötször rámlőtt. Szerencsére csak gázpisztoly volt és megúsztam súlyosabb sérülések nélkül, de a kollégák még üldözőbe vették őt. Végül feladta magát” – mesélt kalandos szakmájáról Amsbacher Attila, aki a játék izgalmait mindennél jobban élvezte. „Teljesen odavoltam a játéktól. Minden percét élveztem és Sándor is nagyon közvetlen és jó fej volt velem. Leginkább azt sajnáltam, hogy a játéknak egyszer csak vége szakadt. Talán, ha jobban figyeltem volna Friderikusz Sándor jelzéseire, és utasításaira, még tovább meneteltem volna” – árulta el a Legyen Ön is Milliomos! játékosa. Hogy meddig jutott Amsbacher Attila, és mik voltak a számára legizzasztóbb kérdések, kiderül a Legyen Ön is Milliomos! ma esti adásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik