Szórakozás

Így nyerd meg a VV6-ot! Itt a recept!

Szabolcs, Laci, Miló, Alekosz és Attila. Vajon mit tudhatnak ezek a fiúk, akik képesek voltak egy ország bizalmát elnyerni, és ez által milliókat szerezni?

A Hír24 arra próbált receptet találni, vajon mi kell ahhoz, vagy valaki megnyerhesse a ValóVilág játékát, és ezáltal megváltoztassa az egész életét.

 


Attila, a legutóbbi győztes (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

Úgy gondoltuk, legjobb, ha magához, a műsor főszerkesztőjéhez, Rubin Kristófhoz fordulunk, a tuti tippért. Kristóf szerint a játék megnyeréséhez az kell, hogy valaki izgalmas, folyton változó személyiség legyen, és minél több olyan dolgot tegyen, amivel bekerülhet az összefoglalóba. Ha valaki ugyanis állandóan szerepel, a nézők kíváncsiak lesznek rá. Attila, szerinte, úgy játszott, ahogy kell, sokat taktikázott, amitől nem vált unalmassá. Az, ahogyan élte hétköznapjait pontosan beleillett a ValóVilág ötödik szériájának mottójába, az ármány és szerelem témakörbe.

Talán meglepő, de mindezek ellenére Rubint Kristóf mégis arra tippelt, hogy a ValóVilág ötödik szériáját Csaba nyeri majd meg. A kreatív főszerkesztő azért gondolta, hogy Csaba viheti el a főnyereményt, mert úgy gondolta, a nézők megsajnálták a több villalakó által is kirekesztett fiút. Végül azonban ez nem jött be.

Alekosz is hasonlóan taktikusan játszotta a VV-t, mint Attila, annak ellenére, hogy ők ketten nagyon különböző személyiségek. A görög a Hír24-nek bevallotta, bár a VV5-öt nem követte figyelemmel, de a vasárnapi finálét megnézte. Úgy véli, hogy a nyertes ünneplése nem volt eléggé ünnepélyes, ráadásul nem érti, miért nem engedték be Attilához a szeretteit, amikor kihirdették a győzelmét. Nála ez másképp volt – emlékezett Alekosz a nagy napra. A VV4 nyertese egyébként a Hír24-en keresztül kívánt gratulálni Attilának, arra ugyanis arra személyesen nem volt lehetősége rá.


Rubin Kristóf (Fotó: MTI / Mohai Balázs)

Laci, a VV2 nyertese a harsányabb vonalat képviselte, ő valóban mindent megtett azért, hogy a nézőket kiszolgálja, illetve, hogy bekerülhessen az összefoglalókba. Ő valóban a luxusbörtön mókamestere volt. Érdekes volt látni, mennyire megváltozott miután ismét visszatért a civil életbe, ráadásul külföldön vállalt munkát és teljesen eltűnt a nyilvánosság elöl.

Szabolcs és Miló inkább a Csaba féle visszahúzódóbb, szerényebb vonalat képviselte, nem csoda hát, ha sokan mérget mertek volna arra venni, hogy a helyes pasi nyeri a VV5-öt. Ez azonban végül nem így történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik