Szórakozás

Egy perc alatt milliomossá tette az RTL

Füvesi Zoltán feleségének köszönheti, hogy bekerült a műsorba. A játék fizikálisan és szellemileg is próbára tette a milliót bezsebelő játékost.

Egy millió forinttal térhetett haza az 1 perc és nyersz! című vetélkedő ma esti adásából Füvesi Zoltán. A játékos még mindig úszik a boldogságban nyereménye miatt. Pedig már a játékba kerülése is csak a szerencsének köszönhető. „A feleségemet kísértem el a castingra. Ám amíg a feleségem nem jutott tovább az egyéni rostán, addig engem beválogattak a játékba” – árulta el a Hír24-nek Füvesi Zoltán, aki igazi kihívásnak érezte a játékot.

„Fizikálisan leginkább a papírtörlők feltekerése tett próbára. Szellemileg pedig a ceruzák egy kézre helyezése, majd elkapása” – nyilatkozta az 1 perc és nyersz! győztese, aki úgy érzi, szakmája is közrejátszott abban, hogy a játékban jól teljesített. „Épületgépészként dolgozom, így az állóképességemre és a koncentrációmra is szükség van nap mint nap. Mindkét képesség elengedhetetlen volt a győzelemhez” – osztotta meg tapasztalatait a nyertes, aki otthonát csinosítja majd a nyereményből. „Ebből a pénzből fejezzük majd be a fürdőszoba felújítását. Valószínűleg a lányom is örülni fog a nyereménynek, hiszen azt tervezzük, hogy elvisszük őt ebből a pénzből a Németországban található Meseországba. A kis vadasparkot és az ottani játékokat is nagyon élvezné” – mesélte az 1 perc és nyersz! első milliomos győztese.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik