Szórakozás

Kiderül, ki mellett ébred a magyar híresség

Kivel ébred a Story TV sztárja? Mit csinál a Szerencsekerék, amikor nem forog? Kövesd a Hír24-en ÉLŐBEN Klausmann Viktor egy napját!

A Hír24 új rovatot indít 24h-Hir24 címmel, melyben ismert és izgalmas emberek egy napját mutatja be az ébredéstől az elalvásig, percről-percre. A nap bizonyos részei ÉLŐBEN a Hír24 oldalán lesznek láthatók. A napról szóló cikkünk folyamatosan frissül – részletesen beszámolunk mindenről -, sőt az olvasók bele is szólhatnak abba, hogy „áldozatunk” mit vegyen fel, mit vásároljon, mit főzzön vacsorára. „Beleszólni” a Hír24-en, vagy Facebook oldalunkon, a facebook.com/hir24 oldalon lehet.

Azok számára, akik nem tudnák: Klausmann Viktor hosszú évek óta televíziós műsorvezetőként dolgozik. Jelenleg a Story4-en a Szerencsekerék egyik házigazdája. Emellett síiskolát üzemeltet a Kékesen, nem utolsó sorban pedig gyakorló édesapa.

„Azért vállaltam a megpróbáltatást, mert szeretném, ha az olvasók látnák, hogy telik egy átlagos hétköznapom. Hogy mennyi rohangálás, mennyi munka van az életemben a képernyőn megjelenő mosolyon kívül is.  És szeretném, ha mindenki látná, mennyire gyönyörű a Kékes, amely immár a második otthonom ”- mondja Klausmann Viktor.

A műsorvezetőt szerdán reggel budapesti legénylakásában ébresztjük, és mindenhová könyörtelenül benézünk majd a kameránkkal. Kiderül, hogy kivel alszik és kivel ébred, hogy jobb-e az agglegény élet, mint a házasság, és hogy miért siet annyira a fővárosból a Kékes tetőre.

Ha sikerül, csak a stáb kedvéért nyitják ki azt a stúdiót, ahol a Szerencsekerék forog. A nap folyamán lesz még quadozás, bevásárlás, meglepjük Viktor kislányát a bölcsiben, síelünk a sötétben (persze lehet, hogy ezt már nem fogjátok látni), és a végén vacsorázunk – majd nap közben megmondjátok, mit. Tartsatok velünk!

A teljes történet a Story magazinban lesz olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik