Szórakozás

Több milliót osztottak szét a nyertes sztárok

Több mint kétmillió forintot adományozott a Szerencsekerék stábja különböző alapítványoknak.

A mentők más szemmel nézik mostantól a Szerencsekereket! A december 24-ig összegyűlt sztáros adások nyereményének egy része ugyanis hozzájuk került. Klausmann Viktor, Rácz Zsuzsi és Árpa Attila egy mentőautóban – hol máshol? – lepték meg Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét az 1 millió 82 ezer forinttal. Az adományt létfontosságú, de egyelőre hiányzó műszerekre költik majd. A pénzt egyébként advent óta Geszti Péter, Janza Kata, Szinetár Dóra, Szinetár Miklós és Csonka Pici gyűjtötte össze remek pörgetésekkel.

A Kasza Tibiből, Dévényi Tiborból, Bereczki Zoltánból, Szandiból és Ungár Anikóból álló játékos csapat Oszvald Marika vezetésével az Operettszínházban nosztalgiázott. Ők ugyanis a Broadway Alapítvány elnökéhez, Ferenczy Györgyhöz kopogtattak be a több mint 700 ezer megnyert forinttal. Az alapítvány fiatal tehetségeket támogat, jól jött nekik a váratlan adomány.

A nyeremények kiosztásának legvidámabb része a Cerberos alapítványnál tett látogatás volt. A hideg és a metsző szél ellenére nem lehetett nem nevetni az akadályokat átugró Bogyón, a komondoron, vagy az éneklő pitbullon. Joó István nem győzött hálálkodni a bő 400 ezres adományért, ami bántalmazott és elhagyott kutyusokra száll. Az alapítványnál töltött röpke óra igazi élményt jelentett a Szerencsekerék stábjának is. A Cerberosnak egyébként Keresztes Ildikó, Nagy Sanyi, Tóth Gabi, Peller Mariann, Fenyő Miklós és Varga Viktor ajánlotta fel a megnyert összeget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik