Szórakozás

Árpa Attila forgatja a Szerencsekereket

A producerből lett rendező és színész mellett Klausmann Viktor is visszatér a népszerű műsorba.

Mint arról korábban beszámoltunk, a STORY4-en újraindul a tévés vetélkedők klasszikusa. Több mint tízezren jelentkeztek eddig játékosnak, közülük kerülnek ki az újrainduló Szerencsekerék versenyzői. Nemsokára tehát megint megforgatják azt a bizonyos kereket, aminek a hangjára ma is rengetegen emlékeznek.

Annak idején körülbelül 5000 játékosért izgult az ország a Szerencsekerék hazai történetének nyolc és fél éve alatt. Ez volt a legtöbb adást megért játék, 1600-nál is többször szólalt meg az ismerős szignál.

Szeptember 19-től, hétköznaponként 19.30-kor a STORY4-en lesz látható a népszerű műsor természetesen megújult köntösben, de a játék izgalma a régi marad. Sőt, az egyik műsorvezető is, mert Klausmann Viktor ismét visszatér a Szerencsekerékkel. A másik házigazda a sokoldalú Árpa Attila lesz – olvasható a csatorna sajtóközleményében.

Minden hétköznap, estéről-estére három versenyző szállhat ringbe, a legügyesebb több százezer forintot is hazavihet, de a többiek sem mennek el üres kézzel, mint ahogy a tévénézők sem, adásról adásra nekik is elhangzik majd egy-egy feladvány.

A Szerencsekerékkel – ahogy a vetélkedő új szlogenje is szól – minden jóra fordul!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik