Szórakozás

Sportolásra kényszerülnek a Schobert-gyerekek? – Rubint Réka cáfol

Nagyobbik fia és lánya is rendszeresen sportol Rubint Rékának. Bár a fitneszladyt többen támadják gyermekei kedvtelése miatt, Rubint Réka állítja, nem erőltet semmit gyerekeire.

Szinte nincs olyan hét, amikor ne kerülne fel Rubint Réka közösségi oldalára egy olyan kép, melyen Schobertné gyermekei társaságában vagy épp gyermekeivel edz. Sokak számára olaj a tűzre egy-egy ilyen meghittséget sugárzó felvétel. Többen ugyanis úgy gondolják, Rubint Réka ráerőlteti gyermekeire az edzést. A fitneszszakember azonban állítja, gyermekei csakis kedvtelésből fogtak sportolásba. „Már a köldökzsinóron keresztül szívták magukba a sport és a mozgás szeretetét a gyermekeim. Mindegyik terhességem alatt rendszeresen sportoltam és állíthatom, a terhesség alatti egészséges életmódomnak köszönhetően sokkal stabilabb immunrendszerrel rendelkező gyerekeim születtek, mint azoknak, akik nem ilyen életet éltek” – állítja Rubint Réka, aki elismeri, hogy a sport valóban meghatározó és fontos eleme gyermekei életének.


Fotó: TV2

„Sokan nem értik Zalán, hogy bírja ki sírás nélkül azt a napi fél-egy órát, amit mellettem tölt, mikor edzek. Pedig szó sincs róla, hogy reklamálna. Annyira természetessé vált számára, hogy ez a napirendem része, hogy egy hang se hagyja el a torkát. Érdeklődve figyel és jól érzi magát amíg én edzek, hiszen mellettem van” – mesélte tapasztalatait Rubint Réka, aki semmit sem kényszerít két nagyobb, rendszeresen sportoló gyermekére. „Lara lovagolni és teniszezni is jár. Ő már sokkal fegyelmezettebben áll a sporthoz és igazán tehetséges a teniszben. Norbika pedig maga választotta ki a thai boxot, hiszen a küzdősportok érdekelték. Ő még inkább csak játéknak fogja fel az egészet és örül, hogy mozoghat. Bár mindketten élvezik, amit csinálnak, nem szeretném, ha élsportoló válna belőlük. Hiszen az talán sok olyan dologtól fosztaná meg őket, amiben valóban tehetségesek és boldogak lennének. Nem szeretnék semmit erőltetni az életükben. Úgy látom a sport és a mozgás mindig is fontos lesz nekik, de talán nem ez lesz az életük legfőbb mozgatórugója” – nyilatkozta Rubint Réka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik