Szórakozás

Bódi Sylvi: a kocka has és a kerek popsi alap elvárás

A modellnek sok pasi kínálja fel a testét legújabb fotózásához.

Sylvi ugyanis egy fotósorozathoz keres jóképű, jótestű pasikat. Mint arról korábban beszámoltunk, a fekete szépség elhatározta, 2012-es naptárában egy-két különleges fotó erejéig kisportolt testű pasikkal pózol, akik más-más intim testrészt takarnak el gyönyörű domborulataiból.

“Álomszép hasizommal rendelkezik vagy méretes bicepsze a legmegnyerőbb testrésze? Esetleg csábító pillantásával hódít, vagy feszes hátsójával arat sikereket a női nem körében? Legyen szőke, barna, fekete, göndör vagy kopasz, most jelentkezzen Bódi Sylvi honlapján!” A csinos modell ezekkel a paraméterekkel keresi weboldalán és facebookos fan club oldalán a jelölteket, akiknek egyáltalán nem lesz könnyű dolgok, Sylvi ugyanis az Aktívnak elárulta: a kocka has és a kerek popsi alap elvárás.

“Feltétel, hogy izmos, kockás hasa legyen, szépen kidolgozott, arányos felső teste, válla, mellkasa és a kerek fenék sem elhanyagolható szempont” – nyiltkozta a modell, aki elsősorban a latinos pasikat kedveli, de kikötötte: nem profi modelleket keres, az “utca emberének” ugyanúgy lehetősége lesz összebújni vele egy fotózás erejéig, de természetesen csak akkor, ha rendelkezik a megelelő paraméterekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik