Szórakozás

Hajdu Steve diplomás whisky ivó

A Mirigyes Sipos Tamás, Hajdu Steve és Müller Attila is vissza tud idézni néhány olyan alkalmat, amely a legendás italhoz kötődik.

Sipos Tamásnak egyik nagy kedvence az amerikai whiskey, több emléke is kapcsolódik a tennessee-i párlathoz. A humorista egy alkalommal viccelődni próbált egy whiskey kiállításon, ahonnan a tárlatvezető egyszerűen kizavarta. De szívesebben emlékszik vissza arra, amikor egy tizenkét éves, igazán nemes nedűt kapott ajándékba.

“Ezt a kincset egy különleges alkalomra tartogattam. Végül a húszéves jubileumi koncertünk után bontottuk ki. A whiskey legtöbbször a turnébuszban kerül elő a koncertek után, ilyenkor a felfokozott hangulatot egy kis koccintással vezetjük le” – mondta Tomi.

Hajdu Steve diplomás whiskey fogyasztó. Évekkel ezelőtt színésztársaival részt vett egy külföldi kóstoláson, ahol módszeresen megízlelték a paletta legnemesebb italait.
“Aki túlélte ezt a próbát, annak oklevéllel hitelesítették tehetségét” – kezdte viccelődve Steve. A Jackről egyébként mindig egy barátom mondása jut eszembe, amely szerint a jó whiskey olyan, mint az anyós temetése: Kívülről megkönnyezed, belülről viszont óriási örömöt okoz” – tette hozzá nevetve a művész.

A nemes párlat fogyasztása Müller Attila életében legtöbbször a zenéhez kapcsolódik. Habár nem sokan tudják róla, több mint tizenöt éve szaxofonozik. Zenekarával, évekkel ezelőtt még egy tehetségkutató versenyen is elindultak.
“Akkoriban állandóan whiskey-t ittunk. A koncerteken pedig gyakran megesett, hogy Jack bácsi a kóstoltató hostess lányokkal is összehozott” – számolt be sejtelmesen élményeiről Müller Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik