Szórakozás

Pszichológussal élte túl élete traumáját a műsorvezető

Szinte mindene odaveszett Müller Attilának abban a szörnyű tűzben, amely szűk egy éve égette fel otthonát. A műsorvezető azóta új életet kezdett, s más színben látja a világot.

Szörnyű traumát élt meg Müller Attila, amikor tavaly szinte mindene odaveszett abban a tűzben, melyet egy óvatlanul égve hagyott gyertya okozott a lakásában. A műsorvezető akkor megtörve, ám mégis tartással állt a kamerák elé, s mesélt a szörnyű esetről. Müller Attila először saját maga kezdte oltani a tüzet, mely olyan rohamosan terjedt, hogy belátta, ide még a segítség is kevés lesz. A lakásban lévő összes tárgy a tűz martaléka lett, s Müller Attilának leginkább a tárgyak eszméi értéke miatt fájt a szíve. Mostanra azonban teljesen máshogy látja a helyzet az After-X műsorvezetője. „Borzalmas volt, amin keresztülmentem. Testközelből tapasztaltam meg a halált, és szinte mindenem odaveszett. Mégis, sok jót is köszönhetek ennek a tűzesetnek” – mondta Müller Attila, akinek a világhoz való hozzáállásán is sokat változtatott a tragédia.

„Amíg nem történt meg velem ez a szörnyűség, előfordult, hogy úgy éreztem, nehéz az életem, és nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném. A tűz óta viszont rájöttem, hogy a pohár inkább mindig félig tele van. Csak akkor jön rá az ember, hogy a súlyos és kevésbé súlyos dolgok az életben, amikor átél egy ilyen vagy egy hasonló traumát” – mondta a műsorvezető, akinek elkelt némi segítség a történtek feldolgozásához. „Egy pszichológus barátom épp az eset előtt tért vissza külföldről. Pont azt beszéltük, hogy ez égi jel volt. A tűz után sokat segített nekem a történtek feldolgozásában. Rengeteget beszélgettünk és erőt adott. Mostanában buddhista előadásokat is hallgatok, amik szintén jó hatással vannak rám” – árulta el Müller Attila, akinek leégett otthona továbbra is parlagon hever. „Legalább három-négy millió forint lenne szerkezetkészre rendbehozni a lakást, ami eleve a szüleimé volt. Sajnos erre nincs pénzem, dolgozom, de ennyit nem tudok előteremteni. Most albérletben lakom, de nekem nincs ezzel semmi bajom. Jól érzem magam itt is, és örülök, hogy ezután az eset után ilyen gyorsan fel tudtam állni” – mondta jókedvűen Müller Attila.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik