Szórakozás

Kiszivárogtak az Oscar nyertesei

Mark Wahlberg legfrissebb interjújában több díjazottat is megnevezett, miután ismeri az egyik szavazatszámlálót.

Áll a bál az Oscar háza táján Mark Wahlberg miatt. A színész a Huffington Postnak adott interjújában elárulta, hogy több barátja is van PricewaterhouseCoopers-nél, így már tudja, kik nyernek díjat a vasárnapi gálán.

A nyertesek kilétét pedig nem is tartotta magában. Wahlberg információ szerint a The Artist – A némafilmes lesz a legjobb film, míg a fekete-fehér alkotás sztárja, Jean Dujardin a legjobb színész.

A színésznőknél Viola Davis és Octavia Spencer A segítségben nyújtott alakításukért diadalmaskodnak majd. A férfi mellékszereplők között Christopher Plummert szólítják a színpadra a Kezdőkért. Martin Scorsese gyerekfilmje, A leleményes Hugo három szobrot vihet haza.

Wahlberg forrása megbízható lehet, ugyanis a PricewaterhouseCoopers már hetvennyolc éve végzi az akadémiai tagok szavazatainak begyűjtését és összeszámlálását. A végeredményeket azonban csak ketten ismerik a cégtől, akiket jobban őriznek, mint az amerikai aranykészletet. Vagyis meglepő lenne, ha Mark tényleg beszélni tudott volna velük. Erre azonban majd csak hétfő hajnalban kapunk választ.

Az idei Oscar-díjátadót írásos formában a Hír24-en is követheti élőben mindenki, akit csak a lényeges történések érdekelnek, és nem kíváncsi az erőltetett felkonfokra vagy a hosszúra nyúlt köszönőbeszédekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik