Szórakozás

Mr. Hungary-szexbotrány új részletei: útközben kirakták a tiniket szexelni

Tucatnyi celeblány karrierjét indította el R. Lajos. A szépségversenyeinek résztvevői pedig szinte mind tudták: testüket áruló lányok is vannak közöttük.

Hatalmas vihart kavart a Hír24 tegnapi cikke, amelyben elsőként számoltunk be arról, előzetesbe került a hazai szépségipar egyik guruja. A férfi ellen üzletszerű kerítés, valamint 18. életévét meg nem haladott személy sérelmére elkövetett kerítés miatt nyomoznak. A férfi a lányok bérének 20-25 százalékát kérte el a gyanú szerint, és voltak olyan lányok is, akiknek szexelniük kellett azért, hogy további munkalehetőséget kapjanak.

A Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye szerint a gyanúsított 2010 nyarától közvetített a megrendelőinek nőket, köztük kiskorúakat is, a Hír24 azonban megbízható forrásból úgy értesült, már 2008-ban is működött ez a rendszer. Az egyik, R. Lajos által szervezett versenyen részt vevő lány neve elhallgatását kérve az alábbiakat mesélte megkeresésünkre.

“Évekkel ezelőtt vettem részt az egyik versenyen, amelyet külföldön tartottak. Már az utazás során észrevettük, hogy többen vagyunk, mint amennyien voltunk. Egy útba eső nagyvárosban azonban kitettük a 17-18 éves lányokat. Először csodálkoztunk a dolgon, de hamar rájöttünk, miről lehet szó. A lányok közül kettőt visszafelé felvettünk. Ők meséltek, hogy hol voltak, és hogy milyen pasikkal találkoztak. Szexuális aktusokról nem volt szó nyíltan, de a küllemük, ruhájuk, viselkedésük többet mondott minden szónál. Azt is mondták, nem ez volt az első útjuk. A lányok itthon mindent tagadtak, de a versenyzők között is nyílt titok volt, a hetven százalék biztos tisztában volt vele. Lajos előttük csinálta a bizniszt” – magyarázta a neve elhallgatását kérő egykori versenyző.

A férfi egyébként a közösségi portálon is tucatszám csábította a csinos lányokat a versenyeire, szép karriert, ismertséget ígérve nekik. Úgy tudjuk, közülük már olyanok is akadnak, akiket a televízióból is ismerhetünk, és R. Lajosnak köszönhetően rendszeresen jártak Európa-szerte, sőt, a fővárosba is dolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik