Szórakozás

Botrány: meztelen Miss Hungary

Bertók Mayát alig egy hete koronázták királynővé, most egy néhány héttel ezelőtti divatbemutató miatt fájhat a feje...

2010-ben a tél királynője lett, tavaly döntős volt a TV2 megaprodukciójában, A Szépségkirálynőben, és szerepelt már a CKM címlapján is. Igaz, ott sem mutatott magából többet, mint amennyit a strandon is láthatnánk. Bertók Mariann karrierje szépen alakul, fotózások tucatjaira hívják, cégek kilincselnek nála, hogy vele reklámozhassák termékeiket.

Mayának – ahogyan sokan ismerik – most egy néhány héttel ezelőtti divatbemutató miatt főhet a feje. A kifutón viselt bikinije ugyanis a csattogó vakuk kereszttüzében önálló életre kelt, és a szépség pedig gyakorlatilag anyaszült meztelenné vált.

“Ez egy fürdőruha volt, amely apró hálóból áll, és szabad szemmel nem volt átlátszó. Ezért is mertem ilyen nyugodtan felvenni. Sőt, akkor sem szólt senki, hogy kilátszott volna valamim, amikor végigmentem a kifutón. Amikor azonban megláttam a rendezvény képeit, azt hittem elájulok” – magyarázta a Hír24-nek.

Mindez azért is lehet kellemetlen a csinos szentendrei lánynak, mert alig egy hete ismét királynő lett, a Miss Hungary koronája landolt a fején. A hasonló versenyeken pedig általában kikötés, hogy a királynőről semmiféle akt felvétel nem készülhet győzelme előtt. Mayának azonban nem kell féltenie a koronáját.
“A mi versenyünkön kizárólag a pornográf jellegű képek vonhatnak kizárást maguk után” – nyilatkozta a Hír24-nek a szervező-tulajdonos, Répás Lajos.

Maya pikáns képei IDE kattintva nézhetőek meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik