Szórakozás

Leszámolna erotikus munkájával az RTL Klub felfedezettje

Jerzy a gazdasági nehézségek miatt kénytelen volt 40 százalékkal lecsökkenteni VV-s fellépéseinek díját, ami azt eredményezte, hogy ma már ő is csak hónapról hónapra él.

A ValóVilág negyedik szériájának játékosa azt állítja, nem szeretne panaszkodni, hiszen tudja, hogy mások még nagyobb gondokkal küzdenek, de azért nem rejti véka alá, hogy az ő helyzete sem rózsás. Albérletben él, és hiába szeretne, nem tud félrerakni, pedig többféle munkát is végez.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, erotikus főzőműsorra készül, emellett könyvet ír, táncol, és lengyel tolmácsként dolgozik a rendőrségnek. Mindez azonban csak arra elég, hogy kifizesse a rezsijét, luxusra nem tud költeni. Azt mondja, szerencsére csak 23 éves, így van még ideje a családalapításon gondolkodni, arra most egyébként sem lenne pénze. Jerzy azt gondolja, ha külföldön lenne ennyire ismert, mint most Magyarországon, az anyagi helyzete is másképpen alakulna.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A VV egykori játékosa azt sem titkolja, egy évet ad annak, hogy anyagi helyzete megváltozzon, különben elhagyja az országot. Azt tervezi, hogy vendéglátós szakmájában helyezkedik el, ha kell, akár hajóra is elmegy dolgozni. Jerzy egyébként már dolgozott külföldön, így van tapasztalata, azt is tudja, sokkal könnyebben boldogult abban az időben, mint most.

Bár az egykori VV-snek is összébb kell húznia a nadrágszíjat, de ez sem lehet indok számára, hogy escortmunkát vállaljon. Állítja, erre még nem is kérték, de egyébként sem menne bele. Sőt szeretne felhagyni a chippendale-munkával is, ám egyelőre nem tudja megtenni, mert szüksége van a pénzre.

Jerzy bízik abban is, hogy a közeljövőben megjelenő két könyve is segítség lehet számára. Az egyik egy rendhagyó kiadvány lesz, ami az exvillalakó állítása szerint botrányt kavar majd. Többek között arról is szó lesz benne, hogy milyen atrocitások érték a chippendale-munka során. Jerzy azt mondja, nagyon durva esetek történtek vele, amelyeket egy átlagember el sem tud képzelni. Ezt a kiadványt követi majd egy szakácskönyv, amely szingliknek szól. Könnyen elkészíthető, gyors ételek lesznek benne.

Jerzy tehát bízik abban, hogy a közeljövőben jobbra fordul a sorsa és végleg le tud számolni az erotikus munkával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik