Szórakozás

Kigyúrta magát az RTL jóképű sztárja

Solti Ádám egy sorozatszerep kedvéért vállalta, hogy feszesebbé teszi férfias idomait. Az énekest most még több szerelmes levéllel bombázzák.

Nem sokat tudtak a nézők Solti Ádámról, a Non-Stop együttes énekeséről, mikor az énekes feltűnt az X-Faktor színpadán. A mindig mosolygós, vékony testalkatú, szőke srác nemcsak hangjával, hanem sármjával is hamar belopta magát a nézők szívébe. Solti Ádám nemcsak szép sikereket ért el a formációval, – hiszen a Non-Stop lett a legjobb csapat a versenyben –, hanem tehetségét is kamatoztatni tudta. Olyannyira, hogy a Barátok közt stábja egyből fantáziát látott a szívtipróban, s egy szereppel ajándékozta meg őt. Az énekes egy igazi nőcsábászt alakít a sorozatban, így a szerep kedvéért gyakran kerül le róla a ruha. Ádám azonban nem volt elégedett mindazzal, amit a természet adott, s úgy gondolta, testét izmosabbra és feszesebbre gyúrja.

„Rendkívül furcsa az, hogy félmeztelenül kell rohangálni a kamerák előtt, de ez egy ilyen karakter. Viszont ha lemegy a jelenet, akkor azonnal a kamera mellet három centire lévő fürdőköpenyembe bújok” – árulta el az énekes az RTL Klub Híradójában, egy konditermi edzés kellős közepén. A feszesebb idomok mágnesként vonzzák nemcsak a nézőket, hanem a rajongókat is. Így Solti Ádám egyre több szerelmes levelet kap, melyeket úgy érzi, jól kezel. „Szerelmes leveleket természetesen kapok én is, de ezt megfelelően tudom kezelni” – vallotta be az énekes, aki három szakmát űz párhuzamosan. Játszik a Barátok köztben, koncertezik és fogtechnikusként dolgozik, hiszen elmondása szerint nem árt, ha az ember több lábon áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik