Szórakozás

Lecserélte pasiját a VV plázacicája?

Shadi épp Ausztriában haknizik, ahová Dya mégsem kísérte el. A VV cicababája ehelyett mozizott - egy fölöttébb helyes fiú oldalán.

“Csütörtökön láttam őket egy fővárosi bevásárlóközpontban mozizni. Látszott, hogy nem mostanában ismerték meg egymást. Ölelgették egymást, összebújtak a film alatt, a fiú és Dya is boldognak tűnt” – írta a Hír24 egyik olvasója levélben szerkesztőségünkbe.

Nos, a jelek szerint Shadinak is lesz miről kérdeznie Dyát, ha hazatér Ausztriából. Legutóbb éppen fordítva történt mindez. Egy maribori Guns N’ Roses emlékkoncert alatt ugyanis Shadi vesztette el az önkontrollját – feltehetően a sok piának is köszönhetően, és nem épp kedves szavakkal osztotta ki kedvesét. Egy, a párhoz közeli forrásból úgy tudjuk, a nagy elszámoltatás eddig elmaradt, és a jelek szerint lehet, hogy már soha nem is jön majd létre.

Dyát többször próbáltuk telefonon elérni, hogy megkérdezzük, ki volt a titokzatos lovag az oldalán, végül vasárnap délután ő hívott vissza minket. “Bocsánat, nemrég keltem” – magyarázta, majd amikor előrukkoltunk a “mozis-pasis” történetünkkel, már nem volt olyan közlékeny. “Egyelőre nincs mit mondanom erről” – türelemre kérve minket.

Shadi telefonja a cikk megjelenéséig nem volt elérhető. A hangposta viszont német nyelven üdvözölte az érdeklődőket, így az sem kizárt, az egykori VV-lakó az internetről értesül majd arról, hogy amíg az Alpok lankáin csúszkált síléceivel, a jelek szerint a párkapcsolata is kicsúszott alóla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik