Szórakozás

Teljesen összeomlott a ValóVilág játékosa – Órákig zokogott

Feszültek a ValóVilág ötödik szériájának játékosai. Egyre gyakrabban esnek egymásnak, és egyre keményebb szócsatákat folytatnak egymással. Sőt, az egyikük teljesen összeomlott.

Egyre feszültebb a hangulat a ValóVilág villájában, láthatóan egyre rosszabbul viselik a bezártságot a játékosok. Egyeseket például Seherezádé irritál, mert többek szerint nagyon megváltozott, mióta visszatért a Kingás párbajról. Fecó szerint a szőkeség nagyképű lett, amit Seri tagad. A két villalakónak a kiválasztás előtt is kemény vitája volt, nem csoda, ha a fiatal lány biztos volt abban, hogy a Dumagép ráteszi a jelét a tegnap esti kiszavazáson. Seherezádé ráadásul a villában megrendezett Valentin napon sem kapott senkitől ajándékot, ami láthatóan rosszul esett neki. Úgy tűnik, hogy a szőkeséget jelenleg csak Vera tudja feltételek nélkül elviselni. Ennek ellenére sokan azt jósolják, éppen Seherezádé lesz ott a fináléban.

Vera és Csaba kapcsolata is nagyon furcsán alakul az utolsó napokban. A lány nem tagadja, hogy indulatos lesz, ha a villa szépfiúja hozzászól. Nem tudja megbocsátani, hogy Csaba debilnek nevezte őt, és azt sem, hogy a fiú azt gondolja, Fecó a vesztébe rohan, ha őt támogatja. Csaba sem tartotta magában tegnap este a véleményét. Azt mondta, lakótársát sokszor ellenszenvesnek tartja. Ezzel szemben a többség azt gondolja, Seherezádé mellett éppen Vera az, aki megnyerheti a VV ötödik szériáját.

Hiába a sok feszültség a villalakók között, azonban csak egy játékos lehet az, akit kiszavazhatnak maguk közül. A villalakók tegnap este úgy döntöttek, hogy Attilával nem akarnak tovább együtt élni a luxusbörtönben, így őt küldték párbajozni. Attila a kiválasztás után azt mondta, számított a zöld kendőre, és jogosnak is tartja azt. Az azonban, hogy ki lesz az ellenfele, csak pénteken kiderül.

Ám a feszültség ezután sem hagyott alább, és egy rövid videóból kiderült, Vera végképp összeomlott. A lány feldagadt szemekkel, sírva taglalta Seherezádénak, hogy órákra ki tud borulni egy-egy villatársától. A mindig amazonként viselkedő, gyakran perlekedő lány teljesen kifordult magából, és zokogva sorolta a vélt, vagy valós sérelmeit.



 

Míg a villában élők idegei egyre kevésbé bírják a bezártságot, addig a már kiszavazott szereplők egyre jobban élvezik a kinti világ által nyújtott előnyöket. Az egyik volt villalakó például plasztikai műtétre készül. Hogy ki ő, és milyen műtétet vett fontolóra, az kiderül ide kattintva!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik