Élet-Stílus

Csini Reese, öreges Michelle

A Golden Globe díjátadó legjobb és legrosszabb viseleteit gyűjtöttük össze.

A 2012-es Golden Globe leggyönyörűbb színésznőit állítjuk szembe azokkal, akik rosszul választottál meg ruhájukat erre az estére. Íme a nyertesek és vesztesek sora, legalábbis az öltözékük alapján:

Szépek

Reese Witherspoon Zac Posen költeményben ragyog. A „sellőfazonú” ruha egyszerűen fantasztikusan áll a színésznőnek. Merész dekoltázsát a lábainak elrejtésével kompenzálja. Szőke hullámos haja egyszerűen vállaira engedve jól harmonizál a piros ruhájával. Tökéletes összhangot áraszt a megjelenése.

Emma Stone szinte sugárzik Lanvin kompozíciójában. A fiatal tehetség pont korához illő ruhát választott, igazán merész a dekoltázsa, mégis éppen annyit mutat magából amennyit még illik. Fülbevalón kívül nem visel más kiegészítőt, de nem is hiányzik az összképből semmi.

Jessica Alba mint mindig most is tökéletesen fest. A két gyermekes anyuka egy Gucci ruhát választott a Golden Globe-ra, s nagyon jól tette. A csupán vállait szabadon hagyó kreáció különlegessége a rövid, viszont annál hangsúlyosabb uszály.

Tévedtek

Zooey Deschanel, az új lány, fiatal, üde szépség, ezért is érthetetlen ez a Prada-ruha választás. Deréktól felfelé bújik meg benne a zöld szín, egyébként teljesen fekete. Jogos a kérdés, hol van az ifjú színésznő dereka, hiszen ebben a ruhába teljesen elveszik, mint ahogy minden más az alakjából, amit nem lenne szükséges rejtegetnie.

Michelle Williams egy Jason Wu kreációban pompázna, de maga a ruha akadályozza meg ebben. Rövid hajával a színésznő tinédzsereket meghazudtoló külsővel rendelkezik, viszont ebben az összeállításban inkább saját nagymamájára hasonlít inkább.

Julianna Margulies Naeem Khan által kreált ruhája több szempontból előnytelen a színésznő számára. Teljesen rátapad a testére, s bizony elég teltnek, inkább kötözött sonkának mutatja az egykori Vészhelyzet sztárt. Másrészt tetőtől talpig eltakar mindent, mintha pont ez lett volna a cél, az előnytelen részek elrejtése, de pont az ellenkezője valósult meg. Ráadásul kicsit azt a hatást is kelti a ruha, mintha áttetsző lenne…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik