Szórakozás

Ismét üldözik a Viszkist, aki nagy dobásra készül

Úgy tűnik, egyre népszerűbb Ambrus Attila. A Hír24 megtudta, hogy a Viszkist újabb ajánlattal kersik, ráadásul nem is akárki, hanem az RTL Klub exműsorvezetője.

Mióta Ambrus Attila kijött a börtönből, hihetetlenül megugrott a népszerűsége. Ő maga sem tagadja, rengetegen szeretnék vele felvenni a kapcsolatot. Az egyik közösségi oldalon számtalan ember lájkolta és leveleket is szép számmal kap. Attila azonban óvatos, ez a Facebookon közzétett megnyilvánulásaiból is látszik. Nem csoda, hiszen nem tudhatja, ki, milyen szándékkal közelít felé, mit szeretnének tőle.

A napokban éppen a már említett közösségi oldalon arra lettünk figyelmesek, hogy az RTL Klub ex-műsorvezetője, Maranecz Fruzsina keresi Ambrus Attilát. A híresség arra kérte ismerőseit, segítsenek neki a Viszkis telefonszámának felkutatásában. Jogosan merül fel a kérdés, mit akarhat Fruzsina a nemrég szabadult Ambrus Attilától?


Fotó: MTI

Természetesen mindenki találgatásokba kezdett, mindenféle variáció szóba került, ám Fruzsina tiszta vizet öntött a pohárba.
“Egy ideje az egyik neves budafoki borpincészet sajtósa vagyok, az ő megbízásukból keresem Ambrus Attilát. Szeretnénk neki felajánlani egy lehetőséget, nevezetesen azt, hogy a kerámiáiból kiállítást szervezünk. Ez neki semmibe sem kerülne” – magyarázta Fruzsina.

Azt is elmondta, néhány nappal ezelőtt már felvették a kapcsolatot a Facebookon Ambrus Attilával, de választ még nem kaptak a levelükre, így nem lehet tudni, hogy a Viszkist egyáltalán érdekli-e a neves pincészet ajánlata. Mint tudjuk, Attilának tetemes tartozása van, így elméletileg minden lehetőséget érdemes lenne megragadnia, amiből legálisan pénzt lehet csinálni.

Nem Fruzsináék az egyetlenek, akik ajánlatot tettek mostanában az egykori rablónak. Egy amatőr festőkből álló társaság a portréját szeretné megfesteni. A képet aztán elárvereznék, a befolyó pénzt pedig két részre osztanák. Az egyik felét jótékonysági célokra kívánják fordítani, míg a másikkal Ambrus Attilát támogatnák. A Hír24 úgy tudja, hogy a Viszkis egyelőre erre az ajánlatra sem reagált.

Attilához közel állók azt mondják, a Viszkis nem csupán óvatosságból nem válaszol a levelekre, hanem azért, mert nagy dobásra készül. Ez egyébként nem a már általunk is megírt televíziós műsor. Részletekről nem beszélhettek, de mint mondják, garantáltan meglepő lesz, mert vele kapcsolatban erre valóban senki nem számít. Ha ez bejön, lehet, hogy milliókat keres majd rajta – mondta egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse.

Két mentort is kirúgtak az őszi X-Faktorból! Hogy kivel folytatnak tárgyalásokat az új évadra, az kiderül ITT!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik