Szórakozás

Meglepő fotók kerültek elő a Viszkisről

Sokat változott az elmúlt több mint egy évtized alatt Ambrus Attila. Az egykor luxuséletet élő (lásd képgalériánkat), a világot beutazó Viszkisnek most a szabadsággal kell megbarátkoznia.

Tizenkét év után, január 31-én helyezték feltételesen szabadlábra Ambrus Attilát. A Viszkis néven elhíresült bankrabló – saját bevallása szerint is – rengeteget változott az évek alatt. Azt beszélik, a férfi az elfogása előtt egyre többet ivott és agresszív volt, ám a börtönéletet – amennyire lehet – megpróbálta a lehető leghasznosabban élni. Leérettségizett, diplomát szerzett, nyelvet tanult, rengeteget is olvasott. Bár most nem vágyik reflektorfénybe, a börtönben soha nem volt ellenére, hogy interjút készítsenek vele.

Egy ország találgatja most, vajon milyen sors vár Attilára. A Viszkissel kapcsolatban az elmúlt néhány napban számos szakember megszólalt, azt állítják, a szabadulás utáni néhány hónap lesz a legnehezebb Ambrus számára.

Azt is lehet tudni, hogy a Viszkis a pénzintézetktől elrabolt pénzt előszeretettel költötte luxusdolgokra, mint ahogy fotógalériánkban is látható, sem a nőket, sem a jó autókat nem vetette meg. Imádott utazni, az egzotikus helyeket kereste: járt Dominikán, a Seychelle-szigeteken, Tunéziában és a Holland Antillákon, és számos más helyen. Bűnözőként is sokan népi hősnek tartják: életéből könyvet írtak, történetét pedig filmre viszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik