Szórakozás

Pusztító dolgot művelt az RTL Klub szépfiúja

A villalakók teljesen befeszültek attól, hogy egy hét múlva vége a játéknak. Jókedvük gyakran sírásba torkollik.

Szinte hihetetlen, de napokon belül vége a ValóVilág ötödik szériájának, amely több mint öt hónapja fut az RTL Klub képernyőjén. Már csak öten maradtak a luxusbörtönben, ráadásul tegnap Fecó az Aréna játékban védettséget szerzett, így ő az utolsó héten is villalakó marad. Természetesen a Dumagép nagyon örült győzelmének, ami nem csoda, hiszen ezzel egyre nagyobb esélye van arra, hogy bekerüljön a jövő vasárnapi fináléba.

A tegnapi napon a luxusbörtön lakói egy érdekes játékot játszottak. Azt kellett megtippelniük, kik lesznek jelen az utolsó megmérettetésen. A legtöbben Verára, és Seherezádéra tippeltek. Érdekes, hogy korábban éppen a szőkeség volt az, akit a többiek a leggyengébb láncszemnek tartottak. Úgy tűnik, hogy Kinga legyőzésével Seherezádé tekintélyt szerzett magának és a többiek attól tartanak, őket is kint hagyná egy párbajon.

Miután a villalakók kiheverték a már említett játék, illetve az Aréna által okozott sokkot, vendéget fogadtak. Bangó Margit érkezett hozzájuk, aki unokájával karöltve fergeteges nótaestet varázsolt a villába. A játékosok önmagukból kifordulva mulattak, a legszórakoztatóbb pedig Csaba volt, akinek a mozgása valóban pusztító – ahogyan azt a műsorvezető is megjegyezte.

A felvételt IDE KATTINTVA nézheti vissza!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik