Szórakozás

Oláh Ibolya: öngyilkos akartam lenni

Pszichiáterhez jár, lelkileg padlón van, de imád élni Oláh Ibolya. A Megasztár felfedezettje azt sem titkolta, egyszer megfogalmazódott benne, befejezi az életét.

„Voltam olyan mélyen, hogy az öngyilkosságra gondoltam. Egyszer volt ilyen. Nem találtam a kiutat. Én egy érzékeny ember vagyok, mások nem is nagyon tudják ezt” – mondta Oláh Ibolya a Frizbi felvételén, arról azonban nem kívánt nyilatkozni, mikor történt ez. Azt azonban elárulta, az elmúlt évek nem feltétlenül a boldogságáról szólnak.
„Nem vagyok boldog, csak úgy elvagyok. De voltam már boldog” – magyarázta az énekesnő, aki nem sok emberre számíthat, ha szüksége van valakire.

„Egy kezemen meg tudom számolni, öt barátom van. Három férfi és két nő. Ha pedig nagyon magam alatt vagyok, hazamegyek és megölelem Anyát. Ő az egyetlen, akire igazán számíthatok. Egy megmagyarázhatatlan mély dolog van közöttünk – tette hozzá.

Ibolya azt is elmondta, bánja, hogy anno Dés Lászlónak egy héttel a premier előtt adta vissza a darabot, hogy nem tudja megtanulni a szöveget. Depressziós volt, de ez nem magyarázat, tudja, ezt már soha nem teheti jóvá. Azt is megerősítette, valóban a lányokhoz vonzódik, de erről többet nem szeretne beszélni.
„Megkönnyebbülés volt, amikor megjelentek az erről szóló hírek. Egy kő esett le a szívemről – így Ibolya. A Hír24 információi szerint miután a Híradó is beszámolt az énekesnő nemi identitásáról, Ibolya könnyes szemmel nézte a róla szóló híreket, siratva azt az időszakot is, amelyet hazugságok között kellett élnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik