Szórakozás

Súlyosbodott Oláh Ibolya pszichés betegsége

Bár Oláh Ibolya saját bevallása szerint nem szeret panaszkodni, nem tagadja, hogy nincs jól. Az őt ért támadás, az azt követő szakítása annyira megviselte, hogy pánikbetegsége is súlyosbodott.

Hiába telt el több hét, Oláh Ibolya nem heverte ki, hogy őt és barátnőjét megtámadták egy kávézóban. A történtek szomorú következményekkel jártak, az énekesnő azóta is rettegésben él és szerelme elhagyta. A Megasztár 1 felfedezettje nem tagadja, rettentően magányosan érzi most magát, ráadásul anyagi problémái vannak, és az egészsége sincs rendben.

Pénzügyi gondjait Ibolya azzal magyarázza, hogy egyrészt kevesebb a felkérése, másrészt azok közül sem vállal el bármit, playbacket például soha. Azt azonban elárulta, hogy a színházi előadásokat nagyon szereti, az Aidában a mai napig játszik, ahol a lehető legközelebb kerül a közönséghez.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“Én olyan vagyok, mint egy nagy gyerek, aki érdekből nem tud, szeretni, barátkozni” – vallja a másságát nyíltan vállaló énekesnő. – “Öntörvényű ember vagyok, kemény, de érzékeny, Anyácska szerint szerethető.”

Az utóbbi hónapok történései rossz irányba befolyásolták Ibolya pánikbetegségét. Azt állítja, a pszichés baj egyre inkább elhatalmasodik rajta.
“Hogy lemenjek a metróba az kizárt, villamosra is akkor, ha van velem valaki” – mesélte kínzó állapotáról.

Az énekesnő azt állítja, a problémák ellenére bizakodva tekint a jövőbe, és azt is elárulta, hogy újabban a mosolygó, jó aurájú emberek társaságát keresi.
“Imádom a bolondokat, ha figyelem az embereket, azt veszem észre, hogy szinte csak ők mosolyognak. Bár én is bolond lennék” – kommentálta utcai élményeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik