Szórakozás

Oláh Ibolya szomorú vallomása édesanyjáról

Csupán egyszer találkozott vér szerinti anyjával Oláh Ibolya. Az énekesnő nem neheztel az asszonyra, amiért árvaházba adta.

“Anya, mondd el, miért nem hívtál?
Anya, rossz, hogy kitagadtál;
Tudod felnőttem már és a szívem még fáj;
Nem kellesz, már így jó, Anya” – énekli a Children of Distance-szel közös dalában a nevelőintézetben felnőtt Oláh Ibolya.

A zenészek a TV2 Mokkájában elmesélték, hogy a közhiedelemmel ellentétben a szám nem az énekesnő életéről szól, egy rajongójuk szomorú sorsa ihlette meg őket. Ibolya elmondta, hogy miután meghallgatta a dal szövegét, tudta, hogy gondban lesz az előadásával. “Körülbelül tízszer kellett felvenni, mindig elbőgtem magam” – vallotta.


Fotó: MTI

A Megasztárban feltűnt énekesnő arról mesélt, hogy Anyácskával egyszer megkeresték vér szerinti édesanyját. “Pozitívan álltunk egymáshoz, de teljesen érzelemmentes volt. Anyácskát anyának hívtam, őt pedig Ibinek” – elevenítette fel a találkozást a híresség.

Ibolya arról is beszélt, hogy nem kellett megbocsátania édesanyjának, hiszen nem is haragudott rá soha, amiért árvaházba adta. “Nagyon nehéz helyzetben volt, alig volt 18 éves, és még a nagymamámnak sem kellettem” – mondta el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik