Szórakozás

Vasárnap megtépi egymást az RTL Klub két szőkéje?

Elképzelhető, hogy a vasárnapi összecsapáson tényleg egymásnak esik Kinga és Seherezádé? Hát, majd meglátjuk. Unalmas biztosan nem lesz a párbaj.

Bár a kezdetek óta ellenszenves volt egymásnak a luxusbörtön két szőkéje, mostanra végképp megutálták egymást. Seherezádé nem titkolja, hogy hazugnak, gonosznak és álszentnek tartja a hisztérikát. Azt sem tudja neki megbocsátani, hogy annak idején a háta mögött flörtölt egykori szerelmével, Gergővel, majd mindezt letagadta. Seri hiába kérdezte párbajellenfelét, nincs-e valami, amiről utoljára beszélgetni szeretne vele, Kinga elutasította a közeledését. Ez a dolog pecsételte meg a szőke hisztigép sorsát, ugyanis Seherezádé ekkor döntötte el, a szívére hallgat és Kingát viszi párbajozni.

De nem csak az egzotikus nevű leányzó gyűlöli Kingát. Attilánál és végleg betelt a pohár és ezt meg is mondta egykori barátnőjének. Még a lány bulijába sem ment el, amitől a szőkeség padlót fogott. Összeomlott és zokogott, a többiek sem tudták megvigasztalni. Miközben Kinga az egereket itatta, addig Attila Olivérnek azt ecsetelte, szerinte a lány csak eljátssza a nagy drámát, de ő már többet nem dől be neki.

Kérdés, hogy a nézőknek vajon ki a szimpatikusabb jelenleg, a mosolygós Seri, vagy a hisztis Kinga? Kíváncsian várjuk, hogy a hétvégén kinek kell távoznia a játékból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik