Szórakozás

“Felravatolozták” a ValóVilág szőkeségét – Kiborulás

VV Attila láthatóan kibukott, miután Kinga kiesett a játékból. Nem titkolta, nagyon rosszul esett neki, hogy a szőkeség a párbaj után nem tőle, hanem Csabától búcsúzott el.

Furcsa játékot játszottak tegnap a villalakók. Miután Kingának távoznia kellett a luxusbörtönből, egy róla készült, hatalmas portrét állítottak fel a nyugi szobában, ahová a többiek bevonulhattak, hogy elbúcsúzzanak tőle. Meglehetősen bizarr volt a helyzet, az embernek egy ravatal jutott róla eszébe. Ráadásul a műsor készítői meglehetősen szomorú zenét játszottak a búcsúzkodás alá, ettől pedig még gyászosabbá vált a hangulat. Attila és Csaba könnyes szemmel búcsúzott Kinga fotójától. Szinte mindkét fiú szerelmet vallott a kiesett szőkeségnek – persze csak a távolból.

Attilát ráadásul a szőke hisztérika hátrahagyott levele is padlóra küldte. Kinga a távozása előtt ugyanis leírta, korábban beleszeretett a kavaró fiú lelkébe, aki végül azzal taszította el magától, hogy nagyon nyomult rá. Attila a többieknek azt mondta, nem gondolta, hogy a lány valóban szerette őt. A fiú szerint másképp alakult volna története Kingával, ha a lány elmondja neki, hogy mit érez iránta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik