Szórakozás

Közvetlenül halála előtt is ivott Whitney

Nem kizárólag a halálát megelőző két napban ivott rengeteget Whitney Houston, de az utolsó ebédjéhez is alkoholt fogyasztott.

Újabb információk szivárogtak ki Whitney Houston utolsó óráinak krónikájából. A tragikus hirtelenséggel elhunyt díva még végzetes fürdőzése előtt ebédet hozatott magának, ami hamburgerből, pulykás szendvicsből, sült krumpliból, valamint sörből, illetve pezsgőből állt. Vagyis közvetlenül a halála előtt is ivott, nemcsak csütörtök és péntek este. Tehát tényleg elkerülhetetlen volt a halála, miután több antidepresszánst és nyugtatót is bevett a szombati nap folyamán.

A végzetét okozó gyógyszerek egy részét szintén szombaton szerezte be, méghozzá a hírhedt Mickey Fine patikából. A gyógyszerészet arról vált híressé, hogy Michael Jacksont is innen látták el azokkal a készítményekkel, amikkel Conrad Murray túladagolta. Vagyis nemcsak az életben volt szoros kötelék Jacko és Whitney között, de a halálukban is van kapcsolat.

Tucatszor hívta halála előtti percekben 17 évvel fiatalabb volt barátját Whintey Houston. A férfi azonban nem vette fel a telefont. Részletek ITT!


Whitney utolsó alkoholos ebédje

Ajánlott videó

Olvasói sztorik