Szórakozás

Borzalmas fotó: rettenetesen összeomlott Whitney lánya

Pár óra leforgása alatt kétszer is kórházba került Bobbi Kristina, miután érthetően képtelen feldolgozni anyja váratlan elvesztését.

Whitney Houston családtagjai és barátai nem gyászolhatnak nyugodtan, mert minden figyelmüket az énekesnő lányára kell szentelniük, Bobbi Kristina ugyanis teljesen összeomlott lelkileg anyja tragikus halála után. Annyira rossz állapotban van, hogy kétszer is kórházba kellett szállítani. Először azt követően omlott össze, hogy a rendőrök nem engedték be Whitney holttestéhez. Majd vasárnap délelőtt összeesett, miután Houston egyik barátja gyógyszert adott neki, hogy egy kicsit lenyugtassa. Csakhogy a tizennyolc éves lány az egész estét ivással töltötte a hotelben, ahol anyját utolérte a végzet, és az alkohol-nyugtató keverék teljesen kiütötte őt.


Bobbi Kristina úton a kórházba (fotó: Fox News)

Pár órával később ugyan kiengedték Bobbit, de könnyen elképzelhető, hogy hamarosan ismét orvosi felügyeletre szorul majd, amit vagy a lelki állapota, vagy egy esetleges öngyilkossági kísérlet kíván majd meg. A lány labilis lelkiállapota miatt ugyanis félő, hogy végezni próbál magával. Ezért apja, Bobby Brown is megszakította turnéját, hogy vele lehessen, noha sokat az elmúlt tizennyolc évben sem használt a közelsége gyermekének.

De nemrég kiderült, hogy még a tragédia előtt, pénteken is csaknem mentőt kellett hívni a fiatal lányhoz, ugyanis a sors legkegyetlenebb fintoraként Bobbi majdnem meghalt hasonló körülmények közt, mint az anyja. A lánynak szintén volt egy szobája a hotel negyedik emeletén, ahol Whitney elhunyt, de ő már egy nappal korábban ott volt barátaival, mint a mama. Délután ő is elvonult relaxálni a fürdőbe, ám onnan hosszú ideig nem érkezett vissza. A vele lévő társaságnak végül úgy kellett a biztonságiakkal rátöretni az ajtót, miután hiába szólítgatták őt. Bobbit az utolsó pillanatban sikerült kiszedni a kádból, különben ő is megfulladt volna. Azt nem tudni, hogy ekkor is illuminált állapotban volt-e, de ismerve szegény lány az előéletét, nem lenne meglepő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik