Szórakozás

Illegális bogyók végeztek Whitney-vel?

Whitney Houston orvosait nyomozásnak vetik alá, mert nem biztos, hogy egészségi állapota indokolta a számára felírt gyógyszereket.

Miközben tegnap este hazaszállították New Jerseybe Whitney Houston testét, újabb kérdések merültek fel a halálával kapcsolatban. A rendőrök hamarosan kihallgatják az orvosait, ugyanis, ha a halottkém vizsgálata szerint indokolatlanul írták fel számára a bogyókat, akkor tulajdonképpen drogdílerként működtek közre. Whitney halálát elviekben nyugtatók, antidepresszánsok, fájdalomcsillapítók és menstruációs görcsök enyhítésére használt szerek, alkohollal való keveréke okozta. De ez csak a toxikológiai vizsgálat után derül ki biztosan.

A Houstonnak felírt bogyók jogosságát erősen megkérdőjelezi a származási hely is. Nagy részüket ugyanis a Mickey Fine patikában váltották ki. Korábban Michael Jackson kezelői is innen szerezték be az indokolatlanul nagy mennyiségű Demerolt és a többi fájdalomcsillapítót, melyekkel végül az énekest halálba küldte Conrad Murray. Jacko esetében pedig már bebizonyították, illegálisan adták ki a gyógyszereket, így ez Whitney esetében is könnyen előfordulhatott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik