Szórakozás

Flört a köbön – Együtt enyelgett Szandika és VV Attila

A korábbi ValóVilág széria játékosának, Szandikának egy romantikus vacsorában volt része VV Attilával. A lány végre bevallotta, hogy tetszik neki Attila.

Szinte az első perctől kezdve szikrázik a levegő VV Szandika és VV Attila között. A plasztikcica többször közeledett már az összeférhetetlen játékoshoz, aki ő mindig visszautasította a lányt. Pedig Attilán mindvégig látszott, hogy odavan a szőke szilikonszépségért, ám a kísértésnek tomboló hormonjai ellenére sem engedett. Talán éppen Attila kínszenvedését elnézve döntöttek úgy a nézők, hogy megszavaznak kettőjüknek egy romantikus vacsorát, melyet kizárólag kettesben tölthetnek el. A poharazgatás és csemegézés közben szép lassan egyre jobban megnyílt egymásnak a két valóságshow-hős.

Így Szandika lerántotta a leplet, s bevallotta Attilának, hogy csupán óvatosságból nem közeledett erőteljesebben. Attól tartott ugyanis, hogy Attila nem viszonozná érzéseit, így inkább csak a könnyű flörtig ment. Ezeket hallva Attila szintén felfedte érzéseit, s elárulta, ő ugyanezen okok miatt maradt tartózkodó. A két valóságshow-hős később kiöntötte a szívét, s bár kiderült, hogy egyikőjük sem esete a másiknak, mégis tetszenek egymásnak. Vajon több is kialakulhat Szandika és az összeférhetetlen Attila között, vagy érzéseik csak plátóiak maradnak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik