Szórakozás

Bőgött az RTL hisztis szőkéje, mert csúnyán megbukott

Nagy fölénnyel nyerte tegnap este VV Seherezádé a Kinga elleni párbaját. A szőkeség 66 százalékkal mehetett vissza a luxusbörtönbe, ahol csupán Vera várta vissza.

A villalakók megdöbbentek, Kinga természetesen sírt, amikor kiderült, hogy neki kell hazamennie. A hisztérika azt mondta, semmit nem bánt meg a villalétből, sőt megerősödött. Hát majd meglátjuk, miként boldogul a külvilágban.

Mindenesetre nevetségesnek, vagy inkább szánalmasnak nevezhető az a vita, ami tegnap este Seherezádé és Kinga között alakult ki a ValóVilág kilencedik párbaján. A két szőkeség a nagy megmérettetésen csúnyán egymásnak esett, kígyót-békát kiabáltak egymásra, ám mint a papagájok, mindig ugyanazt hajtogatták, egyszerűen nem tudtak új vádakat felhozni egymás ellen, ugyanazt a csontot rágták mindvégig. Ez pedig egy idő után nemcsak unalmassá, hanem nevetségessé is vált. Bátran kijelenthetjük, hogy a két villalakó a tegnap esti viselkedésével csak ráerősített a szőke nőkről alkotott viccekre, gúnyos tréfálkozásokra.

Seherezádé továbbra is azon lovagolt, hogy Kingának miként csillogott a szeme, amikor visszatért a Gergős randiról, meg hogy a szőkeség hisztis, nem őszinte, ráadásul Attila nélkül semmit nem érne. Természetesen Kinga sem hagyta magát. Sokszor Seri fejéhez vágta, hogy színészkedik, unalmas, szürke, és egyszer fel is akarta adni a játékot önszántából. Tulajdonképpen majdnem két órán keresztül ez ment, meg az ordítozás, és egymás sértegetése. Unalmas és szánalmas volt.

Azt, hogy végül Seherezádénak mivel sikerült maga mellé állítani a nézőket, nem lehet tudni, de tény az, hogy nagy fölénnyel nyerte meg a párbajt, és ezzel megszerezte a lehetőséget, hogy visszaköltözzön a luxusbörtönbe. Ráadásul már csak öten vannak játékban a villalakók közül, ami azt jelenti, hogy hamarosan véget ér a játék, és megtudjuk, ki az, aki mindent visz. Erre már csak tényleg néhány hetet kell várnunk.

 

Persze máris elindultak a találgatások, vajon mi okozhatta a hatalmas erőfölényt. Ha kíváncsi vagy, miért is nyerhette meg a párbajt Seherezádé, kattints ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik