Szórakozás

Először beszélt megaláztatásáról a TV2 egykori felfedezettje

Eddig sosem hallott sztorit árult el magáról Rúzsa Magdi. Az énekesnő elmesélte, hogy korábban kapálnia kellett a megélhetéséért, ám nem ez volt a legrémesebb élménye akkoriban.

Az RTL Klub kamerái előtt legféltettebb titkait is feltárta a Megasztár egykori felfedezettje. Mint kiderült, Magdi egy különleges színpadi szerepben mutatkozik meg, ahol Magdaléna bőrébe bújva olyan dolgokat is elárul magáról, amit eddig senkinek nem mondott el. Állítása szerint előadásról előadásra egyre jobban érzi magát, olyan érzése van, mintha kövek potyognának le róla, ahogyan kiadja magából az eddig elfojtott emlékeket.

A többek között olyan élményeket, amikor korábban kapálnia kellett azért, hogy pénze legyen és meg tudjon élni. Nem elég, hogy ebben az időben nehéz fizikai munkát kellett végeznie, de az egyik alkalommal még csúnyán meg is alázták: munkaadója ugyanis penészes kenyeret adott neki ebédre. Magdi ekkor megfogadta, úgy fog élni, hogy soha többé ne kerülhessen ilyen kiszolgáltatott helyzetbe. Magdi szűkszavúan ugyan, de azt is bevallotta, első komoly kapcsolatában nagyon sok mindent eltűrt. Jelenlegi szerelméről sem szívesen beszélt, de azt kijelentette: nagyon boldog, – ami egyébként látszik az aranytorkú énekesnőn.


Fotó: Kummer János

Persze nem Rúzsa Magdi az egyetlen sztár, aki kénytelen volt korábban meglehetősen kemény vagy éppen megalázó munkából élni. VV Gina például korábban bevallotta, hogy escort munkát vállalt, mert anyagi gondjai voltak. Egyik alkalommal egy férfi megalázó módon bánt vele, erőszakoskodott és megverte. A lány szerint a férfi agyonütötte volna, ha a barátnője nem lép közbe. Ez az eset volt a fordulópont Gina életében, ugyanis ettől fogva nem vállalt ilyen munkát.

VV Alekosz sem egy kastélyban született és nem is grófként élte a valóságshow előtt az életét. Büszkén vállalta, hogy biztonsági őrként kereste a kenyerét, közben pedig vidéki lagzikban énekelte a „Hosszú fekete haj” című slágert. Talán Tabáni István sem gondolta volna annak idején, amikor a múzeumban teremőrként ücsörgött, hogy egyszer még lemeze, sőt, boldog párkapcsolata is lesz.

Utasi Árpi nem az ismertségét megelőzően, sokkal inkább azt követően került meglehetősen kellemetlen helyzetbe. Hiába álmodozott színházról, hírnévről, a traktoros munka jutott neki. Édesanyjától tudjuk, hogy az egykori mesemondónak már alig vannak fellépései, otthon az állatok gondozásával foglalkozik, miközben traktorosnak tanul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik