Szórakozás

Alekoszt is fogva tartja a Malév

Alekosz éppen ezekben a percekben veri a fejét a falba, ugyanis ő és szerelme a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ragadtak. A Hír24-nek telefonon sikerült utolérni a csalódott párt.

A ValóVilág4 nyertese szerelmével éppen Romániába akart utazni egy fellépésre. Ráadásul a szőke Bettynek ez lett volna élete első repülése, amiről a Malév körül kialakult káosz miatt most nagy valószínűséggel lemarad.

„Azt akartam, hogy én legyek, aki bevezetem a barátnőmet a repülés rejtelmeibe. Tudom, hogy nagyon fontos az első élmény. Én például tavaly ültem először utasszállító gépen, és bevallom, jól jött volna, ha valaki bátorít. Nagyon féltem. Nem volt egy átlagos út, légörvénybe keveredtünk, össze-vissza hánykolódtunk. Szerencsére túléltük a kis kalandot” – elevenítette fel emlékeit a valóságshow-hős.

Alekosz nem csak amiatt bánkódik, hogy órák óta hiába várakozik a repülőtéren, hanem azért is, hogy vélhetően jó sok pénzt bukhat. Szerelmével együtt 88 ezer forintért vették meg a jegyüket a Malév-gépre, és a görög attól fél, hogy ezt a pénzt most elbukták. Mivel egészen biztos, hogy Malév-járattal ma már nem jutnak el Romániába, így más lehetőség után néztek. Állítólag, holnap el tudnának menni egy másik társasággal, ám az újabb 80 ezer forint kiadást jelentene. Alekosz egyelőre nem döntötte el, hogy él-e ezzel a lehetőséggel.

Mint mondja, azon is gondolkodik, hogy autóval vágjanak neki az útnak, ám attól tartanak, hogy a nagy havazás miatt valahol elakadhatnak. Ráadásul a híresség bevallotta, hogy még a téligumit sem szerelte fel a gépkocsijára. Ha viszont lemondja a ma esti fellépést, újabb veszteséget könyvelhet el, a hoppon maradt rajongók csalódottságáról nem is beszélve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik